Devamsızlığım tam tamına 30 gün

Devamsızlğım izinli 20 özürsüz 10 gün toplam 30 gün sınıfta kalır mıyım?
Özürlü devamsızlığın sınırı 20 gün, özürsüz devamsızlığın sınırı 10 gün. İkisinden birini aşarsan sınıfta kalırsın. Ayrıca 5 günden fazla özürsüz devamsızlığın varsa belge de alamazsın. Yani teşekkür ya da takdir alamayacaksın. Sınıfta ise kalmazsın. Müdür tam ona göre ayarlamış. Fakat özürlü ya da özürsüz bir gün daha devamsızlık yaparsan sınıfta kalırsın.

Özürsüz max 10. Özürlü sınırı yok toplam ise 30. Yani 10-20 olabilir evet ama 1' e 29 da olabilir kapiş?
Böyle bir şey yok maalesef. Özürlüde de sınır var, 20 gün. 29 gün yaparsan sınıfta kalırsın. 20/10 olarak değiştirir onu müdür.

Özürlü devamsızlığın sınırı 20 gün, özürsüz devamsızlığın sınırı 10 gün. İkisinden birini aşarsan sınıfta kalırsın. Ayrıca 5 günden fazla özürsüz devamsızlığın varsa belge de alamazsın. Yani teşekkür ya da takdir alamayacaksın. Sınıfta ise kalmazsın. Müdür tam ona göre ayarlamış. Fakat özürlü ya da özürsüz bir gün daha devamsızlık yaparsan sınıfta kalırsın.

Böyle bir şey yok maalesef. Özürlüde de sınır var, 20 gün. 29 gün yaparsan sınıfta kalırsın. 20/10 olarak değiştirir onu müdür.
Ortalamam 98 de gerek yok boş bir belgeye, biliyorum zaten.

30,01 de kalırsın

Devamsızlğım izinli 20 özürsüz 10 gün toplam 30 gün sınıfta kalır mıyım? Her ağızdan başka bir şey çıktığı için konuyu açma gereksinimi duydum ben 30 günü geçince yani 30.5 olursa sınıfta kalınıyor diye biliyorum ama gene de tam doğru mu bilmiyorum.
30 gün ne yaptın la niye gitmedin ki o kadar bizim zamanımızda 1 gün gitmesek arkamızdan terlikle kovalıyorlardı :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,583
Üyeler
189,294
Son üye
AnanasSuyu
Geri