Devamsızlık ( acil yardım )

İşe yarar ama tavsiye etmiyorum, özel değilse neden 14 gün devamsızlığın var hemde ailenden habersiz kanka bu sene sınava gireceksin biliyorsun değil mi?
Bide bişey sorucam devamsızlık yazısını nasıl sildiricem kırtasiye bilgisayardan yapiliyodur heralde

Biliyorum benim amacım çok yükseklerde deyil yani sınıfı geçsem yeter kafasindayim
Post automatically merged:

Oh ne sonunda istediğim cevap adamsın
Bu arada rakamların sıralamasına dikkat et. Yani alt alta düzgün olsunlar kaydırma yapma.

Bide bişey sorucam devamsızlık yazısını nasıl sildiricem kırtasiye bilgisayardan yapiliyodur heralde
O kadarını bilmiyorum hiç yapmadım

Bu arada rakamların sıralamasına dikkat et. Yani alt alta düzgün olsunlar kaydırma yapma.

O kadarını bilmiyorum hiç yapmadım
Onunda kirtasiyeci halleder artık 5 lira atarım yapar şöyle güzel biseyler

arkadaşlar 8 sınıfım ilk dönem bitiyor 15 gün tatile girecegiz devamsızlığım 14 gün babam karnede görürse parçalar beni sizce ne yapmalıyım benim aklıma şu geldi fotokopi makinasında devamsızlığı 3 gün yapıp notlarında aynı yapsam ise yararmi (acil cevap)
müdürden kagıt iste rapor yaz hastayım diye

20 gün ortaokulda
Dostum her sınıf için devamsızlık hakkı aynıdır. Özürsüz olarak 10 Özürlü olarak 20 Toplam 30 gün devamsızlık hakkın var. Eğer ki 10 gün özürsüz devamsızlık hakkını kullandıysan ne olursa olsun sınıfta kalırsın geçemezsin.

Liseye geçince pişman olursun yaptığın devamsızlık için.

arkadaşlar 8 sınıfım ilk dönem bitiyor 15 gün tatile girecegiz devamsızlığım 14 gün babam karnede görürse parçalar beni sizce ne yapmalıyım benim aklıma şu geldi fotokopi makinasında devamsızlığı 3 gün yapıp notlarında aynı yapsam ise yararmi (acil cevap)
Git müdürle konuş.Ben lisede öyle yaptım.Her devamsızlığım için dilekçe yazdım verdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,519
Üyeler
190,922
Son üye
Nurunalenur
Geri