Devamsizlik hakkinda sorular.

Reaksiyon skoru
26
Merhaba. 2 sorum var devamsizlik ile alakali.
1- Belge almak icin ozursuz devamsizligin 5 gunu gecmemesi gerek, ozurlu de boyle bir sinir var mi?

2- Bu hafta okula gitmeyecegim. Bu yuzden okuka dilekce verecegim. Dilekcem nasik olmali?

Yardim ederseniz cok sevinirim

25 gün özürlü 3.5 gün özürsüz devamsızlığım 70 ortalamam liseyim müdür ile konuşum bana sen belge alıcaksın dedi özürsüz 5 geçmemsi gerek

dilekçede veli gelirse daha iyi olur bazı okullarda müdür tamamen sile biliyor velin gelme imkanı yoksa müdüre gidip durumu anlar o sana bir kağıt vericek veline imzalatıp getir

Okula gitmene gerek yok kanka, dilekçe yazmana hiç gerek yok yoklamalar ay başında kapandı.
Sadece kağıt üzerinde alıyorlar fakat e-okula işlemiyorlar.
Diğer konu hakkında bir bilgim yok.

Okula gitmene gerek yok kanka, dilekçe yazmana hiç gerek yok yoklamalar ay başında kapandı.
Sağolun hocam. Gecen haftada carsamba cuma gitmedim yazilmadim fark etmistim 👍
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu eokula islemediklerini nereden ogrendiniz. Basima dert olmasin bu devamsizliklar.

@Semih Ekin

Son düzenleme:
Sağolun hocam. Gecen haftada carsamba cuma gitmedim yazilmadim fark etmistim 👍

Hocam bu eokula islemediklerini nereden ogrendiniz. Basima dert olmasin bu devamsizliklar.

@Semih Ekin
Müdürle yakınım kanka biz 2 haftadır okula gitmiyoruz.

Merhaba. 2 sorum var devamsizlik ile alakali.
1- Belge almak icin ozursuz devamsizligin 5 gunu gecmemesi gerek, ozurlu de boyle bir sinir var mi?

2- Bu hafta okula gitmeyecegim. Bu yuzden okuka dilekce verecegim. Dilekcem nasik olmali?

Yardim ederseniz cok sevinirim
dostum dilekceyi sen vermiyon ailen veriyo dilekceyi de velinin gidip vermesi gerekiyo şöyle düşün dilekçe yazmak istiyom oglum hasta diyosun dilekce veriyolar veline o da imza falan atıyo böyle devamsızlık konusuna gelirsek 10 özürsüz geçmiycek 20 özürlü geçmiycek sınır oluyor bu sınıfta kalma sınırı hani şöyle düşün özürlü okula gitmek istemese canın özürsüze yazıyolar 5 gün okuldan kaytarabilirsin gibi düşün 5i geçemez okula geç kalma vs. özürsüz oluyo velin sonradan gelip ya tamamen sildirebilir ya da özürlüye geçirebilir bu okuluna bağlı iyi geceler

dostum dilekceyi sen vermiyon ailen veriyo dilekceyi de velinin gidip vermesi gerekiyo şöyle düşün dilekçe yazmak istiyom oglum hasta diyosun dilekce veriyolar veline o da imza falan atıyo böyle devamsızlık konusuna gelirsek 10 özürsüz geçmiycek 20 özürlü geçmiycek sınır oluyor bu sınıfta kalma sınırı hani şöyle düşün özürlü okula gitmek istemese canın özürsüze yazıyolar 5 gün okuldan kaytarabilirsin gibi düşün 5i geçemez okula geç kalma vs. özürsüz oluyo velin sonradan gelip ya tamamen sildirebilir ya da özürlüye geçirebilir bu okuluna bağlı iyi geceler
Ben belge almak icin olani sormustum.Onda ozurlu devamsizlik siniri yok dimi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,628
Üyeler
190,773
Son üye
isaacthe
Geri