Devamsızlık sildirilebilir mi?

Reaksiyon skoru
77
Merhabalar, Korona vakalarının çok olduğu bir okulda okuduğum için bazı günler okula gitmedim ve devamsızlığım sınırda. Devamsızlık hakkım bittiğinde, dilekçe vb. şeyler ile devamsızlığımı sildirebilir miyim?

Pek düşünmüyorum.
ailenle gidersen sadece özürlüye alıyorlar devamsızlığını sildirme diye bişey yok.
oda biraz müdürün insafına kalmış.

Ailenle gidersen siliniyor olması lazım
Özürlüye de geçiyor olabilir.

Ben lisedeyken kaldığım cemaat yurdundaki hocalar meslek lisesinde okuyanların müdürleriyle konuşup sildiriyordu sınıfta kalmasınlar diye. 120 gün devamsızlığı olanı bile 9,5 güne indirmişlerdi. Hatta 1-2 kişinin değil 20 kadar kişinin devamsızlığını sildiriyorlardı her sene. Bu sene sistem değişti mi bilmem. Benim zamanımda mümkündü.

Merhabalar, Korona vakalarının çok olduğu bir okulda okuduğum için bazı günler okula gitmedim ve devamsızlığım sınırda. Devamsızlık hakkım bittiğinde, dilekçe vb. şeyler ile devamsızlığımı sildirebilir miyim?
biz sildiriyoruz bazen ama keyfi olursa işler başka

Tamamen okulundaki müdür yardımcısına kalmış isterlerse silebilirler. Ailenle gidersen daha etkili olur.

Tamamen sildirme yok. Özürlüye çevirirsin. 20 gün özürlü, 10 gün özürsüz toplam 30 gün devamsızlık hakkın var. Öğleden sonra yarım günler özürlüye çevrilmiyor haberin olsun.

müdürün insafına bağlı bi tık bu işler öyle diyelim müdürle konuş daha ii olur bence ailenle gidip sildirebiliyorsun

evet sildiriyorlar kendi kafalarına göre silebilirler benim müdür yardımcısıyla aram iyiydi saolsun 3 günümü sildiler sınırı bile geçmiştim devamsızlıktan bırakmazlar aran iyiyse tabi eyer deyilse aileni çağır düşüreceklerdir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,678
Üyeler
189,132
Son üye
klcali
Geri