Devamsızlık süresi hakkında bilginiz varmı?

『MR』GHOST

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
254
Merhaba arkadaşlar bu sene hastalık vb. Durumlardan aşırı bi devamsızlık yaptım lise sonum okulumun bitmesine son 3 gün kaldı
Özürsüz devamsızlığım 10
Özürlü ise 20
Gün geçiyormuyum şuan yoksa kalıyormuyum

Merhaba arkadaşlar bu sene hastalık vb. Durumlardan aşırı bi devamsızlık yaptım lise sonum okulumun bitmesine son 3 gün kaldı
Özürsüz devamsızlığım 10
Özürlü ise 20
kalıyorsun diye biliyorum

Özürsüz devamsızlığım 10
Özürlü ise 20
Lise sonsan hocaların biraz güzellik yapabilirdi ama özürlün de dolmuş özürsüzün de dolmuş seni tufaya getirmişler biraz biraz yalvarman gerek

Özürsüz devamsızlığım 10
Özürlü ise 20
30 günse tam kalmıyorsun. 30 günü geçerse kalıyorsun. Yarım gün yazılırsan devamsız kalırsın

Lise sonsan hocaların biraz güzellik yapabilirdi ama özürlün de dolmuş özürsüzün de dolmuş seni tufaya getirmişler biraz biraz yalvarman gerek
valla bende bilmiyomki müdür kalmıyon diyo müdür yardımcıları kalıyorsun diyor anlamadım bende meb de 30 günü aşan kalır diyo

Özürsüz devamsızlığım 10
Özürlü ise 20
10 günü özürlü yapmaları lazım

git sildir kalıyorsun gözüküyor şuanda faaliyete felan geçirt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,087
Üyeler
183,378