özürsüz devamsızlığı özürlüye çevirebilirsiniz ama özürlüyü özürsüze çeviremiyosunuz yani 20 günü geçtiği için kaldınBilgisi olan yazsın.Her yerde özürsüz 10 özürlü 20 toplam 30 hakkımızın olduğu yazıyor.Fakat yönetmelikte "(5) Devamsızlık süresi özürsüz 10 günü, toplamda 30 günü aşan öğrenciler, ders puanları ne olursa olsun başarısız sayılır" yazıyor.Bu mantıkla 4.5 özürsüz 25 özürlü den toplam 29.5 devamsızlık yaptığımızda 30 u geçmediği için kalmamış ve belge alabiliyor olmamız lazım.Bazı okullarda hala 20 gün deniyormuş.Dediğimi deneyen var mı ? şuan 21 özürlü 4.5 özürsüz devamsızlığım var.Özürsüze geri aktarmama gerek var mı ?
Yönetmeliği attım 20 günle alakalı bişey yazmıyor ?özürsüz devamsızlığı özürlüye çevirebilirsiniz ama özürlüyü özürsüze çeviremiyosunuz yani 20 günü geçtiği için kaldın
özürlü*özürsüz 20yi geçerse kalmıyorsun
Kanka eminsin değil mi bende senin gibi biliyorum da kafamı karıştırdılar12yim ben bizim dönemde bayağı var devamsızlıgı olan ordan biliyorum özürsüz 10u geçtiği an e okula not bile giremezler ama özürsüz 20yi geçerse kalmıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
özürlü*
geçen sene bizim sınıfta bi çocuk vardı okulu baya sallıyodu özürsüz devamsızlıği çok oldu annesi geldi dilekçe verip yanlışlıkla hepsini raporluya çevirmiş. öğretmen sen kırmızıyla işaretlisin kaldın falan diyince bidaha okula gelmedi. artık neden bilmemYönetmeliği attım 20 günle alakalı bişey yazmıyor ?
sorun yok kankaKanka eminsin değil mi bende senin gibi biliyorum da kafamı karıştırdılar
oh beben bu soruyu bizim müdür yardımcısına sormuştum, bana demişti ki ikisinin toplamı 30’u geçmediği sürece kalmazsın yani özürlünün 20 günü geçmesi önemli değil, benim de 22 gün özürlü var şuan