Neler Yeni

Devletin Verdiği Destek, Teşvik ve Hibeler Tek Çatı Altında!

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
yazılım için 500 bin destek ? buna iyi diyosun yurtdışında milyonlar dönüyor bunlar için
Tüm yazılım için değil yahu, tek bir proje için ayrılan bütçe bu? Siteyi açıp bir inceleseniz anlayacaksınız ama tek derdiniz muhalif olmak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu destekleri bir biz alamadık
Nasıl bir proje ürettin, neye başvurdun?

harbi o kadar başvurduk 1 defa bile destek gelmedi ironiye bak ama burda evi arabası olan herkese geldi :d
Yahu, pandemi desteğinden bahsediyorsanız kahkaha atacam. Lütfen pandemi desteğinden bahsetmiyor olun.

Ben burada girişimcilere yapılan destekten bahsediyorum, siz konuyu nereye çekiyorsunuz. Okuduğunuzu anlama yetinizde mi yok? Bu kadar da yapmayın yahu...

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Güzel bir şey hükümet baaşrısız olabilir ancak yiğidi öldür hakkını yeme derler. İyi olana iyi kötü olana kötü demeliyiz.

majorw0w

80+ Silver
Tüm yazılım için değil yahu, tek bir proje için ayrılan bütçe bu? Siteyi açıp bir inceleseniz anlayacaksınız ama tek derdiniz muhalif olmak.

Nasıl bir proje ürettin, neye başvurdun?

Yahu, pandemi desteğinden bahsediyorsanız kahkaha atacam. Lütfen pandemi desteğinden bahsetmiyor olun.

Ben burada girişimcilere yapılan destekten bahsediyorum, siz konuyu nereye çekiyorsunuz. Okuduğunuzu anlama yetinizde mi yok? Bu kadar da yapmayın yahu...
Bunlar şey değil mi ya hdpye oy veririm daha iyi diyenler 🤣

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Güzel bir şey hükümet baaşrısız olabilir ancak yiğidi öldür hakkını yeme derler. İyi olana iyi kötü olana kötü demeliyiz.
İyi yaptığı şeylere güzel deseler, neden oy verdiğimizi de anlayacaklar. Ne yazık ki, kafasını kuma gömüyor bir çoğu. Şuraya gelen yorumlara bak...

Bunlar şey değil mi ya hdpye oy veririm daha iyi diyenler 🤣
Suç bende, bu kafadaki tiplerden ne bekliyorsam 😅

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
eren tezer
1000 lira maalesef çok az çünkü 4 kişilik bir aile için bir market alışverişi yaptığınızda o paradan bir şey kalmıyor bir de bebek çocuk olduğunu düşünün... bebek bezi derken bütçe eksilere gidiyor.
ne ailse onun için zaten vermiyorlar esnaf destek parası 1000 tl dükkan kirasına yetmez o para kızanamı kalcak

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
1
İyi yaptığı şeylere güzel deseler, neden oy verdiğimizi de anlayacaklar. Ne yazık ki, kafasını kuma gömüyor bir çoğu. Şuraya gelen yorumlara bak...

kafasını kuma gömüyo diğen kişi kafasını marsa falan gömmüş herhalde ülke sürekli geriliyo batıyo haberi yok

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
eren tezer

Hocam merak ettim yağtığı iyi şeyleri bir yazarmısın neler yapmış paşamız bilelim çünkü yaptığı iyi işlerle ülke böyleyse vah halimize

kafasını kuma gömüyo diğen kişi kafasını marsa falan gömmüş herhalde ülke sürekli geriliyo batıyo haberi yok
aya çıkacaz olm ne diyon sen

Ben kısaca özetliyeyim

2- Türkiye Cumhuriyeti' ni din eksenli bir ülke olmaktan çıkardı.Laikliği tam anlamıyla hayata geçirdi.Hiç bir zaman dini siyasete alet etmedi.
2- Liyakatsızlığı bitirdi.Kim hangi makamı hangi makamı hak ediyorsa o makama getirildi.
3- Komşularla ilişkide sıfır sorun ilkesini hayata geçirdi. hiçbir komşun ülkenin içişlerine müdahale etmedi.
4- Ailesine, yakınlarına, eski okul ve dava arkadaşlarına, akrabalarına devletin malını asla yedirmedi.
5- Hiçbir zaman kutuplaştırıcı, ayrıştırıcı bir tavır takınmadı. birleştirici bir üslupla halkın tamamının cumhurbaşkanı oldu.
somut olarakta
1-Hastaneler,yollar,köprüler yaptı
2-Bir sürü fabrika yaptırıp iş imkanı sundu.
3-Çok gerekli olan havalimanı projesini hayata geçirdi.
ve daha nicesi he birde çuvalla patates soğan dağıttı bir kurdelesi eksikti onuda unutmuşlar sanırım.

Son düzenleme:

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Komşularla ilişkide sıfır sorun ilkesini hayata geçirdi. hiçbir komşun ülkenin içişlerine müdahale etmedi.
Aynen kanka komşularımız iyi ilişki istedi biz vermedik. Daha geçen Yunanistan ile yaptıgımız müzakerede Yunan bakan bize laf attı. Türkiye her zaman iyi ilişkiler istemiştir fakat onlar iyi ilişkiyi kabul etmemiştir. Her zaman arayi bozacak hamleler yapmıştır.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kime ne anlatıyon knk, ne desen anlamazlar boşver gitsin

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bundan daha somut ne getirebilirim bilmiyorum.

Adamın dediği şey, zaten gerçekleşmiş olan projeler. "Şu projeye şöyle destek vereceğiz, yapacağız, edeceğiz." değil. "Yaptık, ettik, verdik." diyor. Yıllardır, devlet desteği alan tüm projeleri görebilirsin bu siteden.

Yarın bir konu daha açacağım. Bakan Varank'ı takip etmeni öneririm.

Onu bile ayırt edememişler yaa 😅

Ciddi misin hocam? Ciddiysen hiç komik değil.

Hocam, yıllardır destek sağlanıyor zaten. Yeni destek veriyor değil. Sadece, verdiği desteği ayrıntılı bir şekilde duyuruyor artık. "Şu projeyi destekledik, şu işe yardımcı olduk. Siz de bir proje yaparsanız ona da destek veririz. Projenizle alakalı danışabileceğiniz uzman kişilere, site üzerinden 7/24 ulaşabilirsiniz." diye tanıtımını yapıyor.

Yani, okuma yazmanız yok desem; değil. Fakat bu kadar net bir şeyi bile anlamadan nasıl yorum yapıyorsunuz?

Bak, bugün bir solcu arkadaşla konuşuyorum. Dedim ki; "Tamam, sen hükümeti desteklemiyorsun. Ekonomik politikalarının kötü olduğunu söylüyorsun. Peki, desteklediğin muhalefet neyi vaat ediyor. Ekonomiyi nasıl düzeltecek? Projeleri neler? Neye yatırım yapacak, neyle uğraşacak, vizyonu nedir bunları, bir hedefi var mıdır? Bana somut verilerle gel." dedim. Aldığım cevap tam olarak şuydu: "Abi, ben muhalefete niye bakayım. İktidarda onlar mı var. Bunları anlatması gereken iktidar."

İktidar olmaya aday olan her parti, bunları anlatmak zorunda. Öyle, "Her çiftçiye 1 traktör vereceğiz." gibi içi boş sloganlarla olmuyor bu işler. Muhalefetin bir tane düzgün işini, projesini, geleceğe dönük yatırımını göstersinler. Biz de onları da değerlendirelim. Eleştirmekten başka hiçbir şey yapmıyorsan, iktidar olamazsın zaten. Muhalefette kalırsın.

Rastgele bir teşvike baktım, 500 Bin ₺ yetersiz mi sence? Daha yüzlerce farklı teşvikler var.

Alıntıyı görüntüle
işte bunu da anlamıyorlar kaç defa dedim ama hemen başka adam mı yönetti cevabını aldım
diyırum bak bu hükümet diğerlerinden iyi adam halen başkası mı yönetti diyor. işte sorun burda akp kötü yöneiyor ancak muhalefetten iyi yönetiyor bu cevaptan bıktım başkası mı geldi iktidara . ikincisi milletin seçimi aslındao akılsız gördüğümüz dedeler biliyor. eski yönetimlerin başarızsızlığını bildikleri için akp'ye veriyorlar oyunu he şeylere demiyorum ama ben erdoğanın şeyiyim ve akp ne yaparsa doğrudur zihniyetindekiler bu zihniyetten çıkmalılar bu ülkeyi atatürk ile akp dönemi arası berbat yönetti

Ne bekliyorsun? Avrupa dediğin sanayi devrimini falan kaçırmadı. Biz kaçırdık. Geriden geliyoruz. Türkiye ile Avrupayı bu konuda karşılaştırmak bence çok saçma.
onların şuan neden gelişti ingiltere nasıl o kadar gelişip korudu zannediyorsun onlar bir şey başarmadılar onların başarılarını şuan hindistan afrika çekiyor. oralarda sömürmeselerdi şuan avrupada birçok ülke güçlü değildi mesela almanya gerçekten kendi yükseldi ama fransa ingiltere bunlar sömürgeden inanılmaz güçlendi ve yükseldiler . onlar yatırım yaabiliyor bunlara çünkü oradan geliyor kaynak 2.biz terör ülkelerine komşuyuz avrupa gibi bi komşumuz almanya gibi komşumuz isviçre gibi komşu tarafımız nordik değil komşularımızın 2 3 tanesi terörle uğraşıyor ve bu bize sıçrıyor . teknolojide dönüyor zaten savunma sanayi ne peki. napalım teröristler ile . savaşmak zorundayız tmm hükümetin de yanlışları var ama bu kadar da kör olmamalıyız bu da nankörlüktür. 3. olarak o sol hükümet o teröristleri terörist görmüyor bu bile akp ye oy . teröristler ile demokras planlıyor ama onlar terörist bu yüzdne bile solculara oyumu vermem terörist yandaşı olanlar ile bu açıklamaları yapanlar hep parti başkanlarıydı araştırın çıkıcak hemen önünüze.

Aynen kanka komşularımız iyi ilişki istedi biz vermedik. Daha geçen Yunanistan ile yaptıgımız müzakerede Yunan bakan bize laf attı. Türkiye her zaman iyi ilişkiler istemiştir fakat onlar iyi ilişkiyi kabul etmemiştir. Her zaman arayi bozacak hamleler yapmıştır.
bu konuda katılıyorum komşularımız dengesiz 3 si türk düşmanı 3'ü terör getirmek dışında bir şey yaptığı yok he bide ülke ekonomisini mahfedip
zengin oldular . bizim sadece 2 düzgün komşumuz var onlar azerbeycanve gürcistan

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,984
Üyeler
164,759
Son üye
Arel Beamng Player
Top Bottom