- Reaksiyon skoru
- 115
Hiç uğraşma direkt iade et sıfır parasına 2 el almış olma.
Bana da aynı şekilde gelmişti. Çalışıp çalışmadığını kontrol ettim. Kullanmaya devam ettim. İade etmeye gerek yok. İkinci el olacağını zannetmiyorum. İade edilmiş bir işlemci olabilir ya da kutuya koyarken parmak izi olmuş olabilir.Amazon DFS Bilgisayar'dan 7500F aldım. Üzerinde termal macun kalıntıları var. Aynı sorunu yaşayan kullanıcılar olmuş. Kutuya koyarken birinin parmağından mı bulaştı yoksa 2. el mi çözemedim. İade edip değişim istemeli miyim? Bunun sıfır olduğunu nasıl anlarım?
Amazondan bende aldım dfs bilgisayardan dün cuma aldım bugün geldi bakcam şimdi daha diğer parçaları bekliyorum korkuttu bu konuAmazon DFS Bilgisayar'dan 7500F aldım. Üzerinde termal macun kalıntıları var. Aynı sorunu yaşayan kullanıcılar olmuş. Kutuya koyarken birinin parmağından mı bulaştı yoksa 2. el mi çözemedim. İade edip değişim istemeli miyim? Bunun sıfır olduğunu nasıl anlarım?
makro yok ama çizik olduğunu sanmıyorum.makro kameran varsa yakından çeker misin fizik var mı cidden macun mu anlarız
benim için bu da 2. eldir hocam üzerine macun sürülmüş sonuçta.İade edilmiş bir işlemci olabilir
sizde mi 7500f aldınız hocam? kutuyu açıp geri dönüş yaparsanız çok sevinirimAmazondan bende aldım dfs bilgisayardan dün cuma aldım bugün geldi bakcam şimdi daha diğer parçaları bekliyorum korkuttu bu konu
Kutuyu açtım aynı paketlemeyle geldi banada çok iyidi inceledim işlemciyi tertemiz ne bir kalıntı ne de farklı bişey vardımakro yok ama çizik olduğunu sanmıyorum.
benim için bu da 2. eldir hocam üzerine macun sürülmüş sonuçta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sizde mi 7500f aldınız hocam? kutuyu açıp geri dönüş yaparsanız çok sevinirim
iade edeyim hocam ben o zaman. forumda birkaç kişininki daha böyle gelmiş sorun çıkmış mavi ekran falan. silip tekrardan aynı işlemciyi gönderecekler diye korkuyorum ama birisi "Değişim yapıldığına eski işlemcinin kodlarını ve yeni işlemcinin kodlarını içeren bir kağıtla yeni işlemciyi yolladılar." yazmış.Kutuyu açtım aynı paketlemeyle geldi banada çok iyidi inceledim işlemciyi tertemiz ne bir kalıntı ne de farklı bişey vardı
Bende 7500f aldım
İade hakkınızdır DFS bilgisayar aslında iyi bir satıcıdır.. bir sorun çıkarmazlar muhtemeleniade edeyim hocam ben o zaman. forumda birkaç kişininki daha böyle gelmiş sorun çıkmış mavi ekran falan. silip tekrardan aynı işlemciyi gönderecekler diye korkuyorum ama birisi "Değişim yapıldığına eski işlemcinin kodlarını ve yeni işlemcinin kodlarını içeren bir kağıtla yeni işlemciyi yolladılar." yazmış.
hocam üzerindeki kod görünür bir şekilde görsel paylaşmanız mümkün mü? kodlar aynı mı ona bakacağımİade hakkınızdır DFS bilgisayar aslında iyi bir satıcıdır.. bir sorun çıkarmazlar muhtemelen
Oralar dolu görseldeki gibi değil ve kod senle aynı değilhocam üzerindeki kod görünür bir şekilde görsel paylaşmanız mümkün mü? kodlar aynı mı ona bakacağım
@dinAZor hocam sizde bu kısımlar boş mu bir bakar mısınız? malaysia china farkı mı tam anlamadım sizinki nasıl?
Malaysıa benimkidehocam üzerindeki kod görünür bir şekilde görsel paylaşmanız mümkün mü? kodlar aynı mı ona bakacağım
@dinAZor hocam sizde bu kısımlar boş mu bir bakar mısınız? malaysia china farkı mı tam anlamadım sizinki nasıl?