DFS Bilgisayar 2. El İşlemci

Amazon DFS Bilgisayar'dan 7500F aldım. Üzerinde termal macun kalıntıları var. Aynı sorunu yaşayan kullanıcılar olmuş. Kutuya koyarken birinin parmağından mı bulaştı yoksa 2. el mi çözemedim. İade edip değişim istemeli miyim? Bunun sıfır olduğunu nasıl anlarım?
Bana da aynı şekilde gelmişti. Çalışıp çalışmadığını kontrol ettim. Kullanmaya devam ettim. İade etmeye gerek yok. İkinci el olacağını zannetmiyorum. İade edilmiş bir işlemci olabilir ya da kutuya koyarken parmak izi olmuş olabilir.

İkinci el olmuş olsa macun kalıntısı göremezdin bence. Temizleyip öyle yollarlardı farketmezdin bile.

Amazon DFS Bilgisayar'dan 7500F aldım. Üzerinde termal macun kalıntıları var. Aynı sorunu yaşayan kullanıcılar olmuş. Kutuya koyarken birinin parmağından mı bulaştı yoksa 2. el mi çözemedim. İade edip değişim istemeli miyim? Bunun sıfır olduğunu nasıl anlarım?
Amazondan bende aldım dfs bilgisayardan dün cuma aldım bugün geldi bakcam şimdi daha diğer parçaları bekliyorum korkuttu bu konu

makro kameran varsa yakından çeker misin fizik var mı cidden macun mu anlarız
makro yok ama çizik olduğunu sanmıyorum.
İade edilmiş bir işlemci olabilir
benim için bu da 2. eldir hocam üzerine macun sürülmüş sonuçta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazondan bende aldım dfs bilgisayardan dün cuma aldım bugün geldi bakcam şimdi daha diğer parçaları bekliyorum korkuttu bu konu
sizde mi 7500f aldınız hocam? kutuyu açıp geri dönüş yaparsanız çok sevinirim

makro yok ama çizik olduğunu sanmıyorum.

benim için bu da 2. eldir hocam üzerine macun sürülmüş sonuçta.

sizde mi 7500f aldınız hocam? kutuyu açıp geri dönüş yaparsanız çok sevinirim
Kutuyu açtım aynı paketlemeyle geldi banada çok iyidi inceledim işlemciyi tertemiz ne bir kalıntı ne de farklı bişey vardı

Bende 7500f aldım

Kutuyu açtım aynı paketlemeyle geldi banada çok iyidi inceledim işlemciyi tertemiz ne bir kalıntı ne de farklı bişey vardı

Bende 7500f aldım
iade edeyim hocam ben o zaman. forumda birkaç kişininki daha böyle gelmiş sorun çıkmış mavi ekran falan. silip tekrardan aynı işlemciyi gönderecekler diye korkuyorum ama birisi "Değişim yapıldığına eski işlemcinin kodlarını ve yeni işlemcinin kodlarını içeren bir kağıtla yeni işlemciyi yolladılar." yazmış.

iade edeyim hocam ben o zaman. forumda birkaç kişininki daha böyle gelmiş sorun çıkmış mavi ekran falan. silip tekrardan aynı işlemciyi gönderecekler diye korkuyorum ama birisi "Değişim yapıldığına eski işlemcinin kodlarını ve yeni işlemcinin kodlarını içeren bir kağıtla yeni işlemciyi yolladılar." yazmış.
İade hakkınızdır DFS bilgisayar aslında iyi bir satıcıdır.. bir sorun çıkarmazlar muhtemelen

İade hakkınızdır DFS bilgisayar aslında iyi bir satıcıdır.. bir sorun çıkarmazlar muhtemelen
hocam üzerindeki kod görünür bir şekilde görsel paylaşmanız mümkün mü? kodlar aynı mı ona bakacağım

@dinAZor hocam sizde bu kısımlar boş mu bir bakar mısınız? malaysia china farkı mı tam anlamadım sizinki nasıl?

Ekler

• 1743871557327.png
    1743871557327.png
    738.8 KB · Hit: 17
Son düzenleme:
hocam üzerindeki kod görünür bir şekilde görsel paylaşmanız mümkün mü? kodlar aynı mı ona bakacağım

@dinAZor hocam sizde bu kısımlar boş mu bir bakar mısınız? malaysia china farkı mı tam anlamadım sizinki nasıl?
Oralar dolu görseldeki gibi değil ve kod senle aynı değil

Malaysıa benimkide

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,279
Üyeler
173,791
Son üye
erhanaydn0
Geri