Neler Yeni

Öneri DFS Bilgisayardan İşlemci almak mı yoksa Inventustan almak mı ?

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar çok detaya gerek yok aslında. Almak istediğim bir işlemci var ve Bu işlemci kutulu şekilde DFS Bilgisayarda Inventus'a göre 1.000 TL daha ucuz. İki firma arasındaki fark , DFS Bilgisayar garantiyi kendi veriyor yani distribütör garantili değil. Fakat İnventus'ta satılan işlemci distribütör garantili. Sizce 1.000 TL farka değer mi ?

Not: İşlemci pahalı.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Baran Kut
Arkadaşlar çok detaya gerek yok aslında. Almak istediğim bir işlemci var ve Bu işlemci kutulu şekilde DFS Bilgisayarda Inventus'a göre 1.000 TL daha ucuz. İki firma arasındaki fark , DFS Bilgisayar garantiyi kendi veriyor yani distribütör garantili değil. Fakat İnventus'ta satılan işlemci distribütör garantili. Sizce 1.000 TL farka değer mi ?

İkisi de iyi. 7900x3d için diyorsun sanırsam değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kafa rahatlığı için 1000 daha verip İnventus'tan da alabilirsin. DFS de baya sattı ve güvenli şekilde ulaştırdı herkese.

Garanti konusunda ikisini de bilmiyorum maalesef.

Son düzenleme:

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,250
İsim
umut şahin

daha önce de bu tip konular gördüm güvenilir deniliyordu sen yine de araştır

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisi de iyi. 7900x3d için diyorsun sanırsam değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kafa rahatlığı için 1000 daha verip İnventus'tan da alabilirsin. DFS de baya sattı ama güvenli şekilde ulaştırdı herkese.

Garanti konusunda ikisini de bilmiyorum maalesef.
Evet hocam işlemci doğrudur. Aradım DFS yi kendileri söyledi garantiyi kendileri veriyorlarmış

The King of Comedy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
öyle kefil falan değilim ama ben de dfs den işlemci aldıım sorunsuz geldi ve çalışıyor hatta ödemeyi havale ile yaptım %2 indirimli geldi

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Ömer Kurşun

Dfs güvenilir ama garanti için bilemem inventus da distribütor garantili o daha mantıklı gibi ama işlemci de bozulan bir parça değil tamamen sana kalmış tercih

Top Bottom