Neler Yeni

DGS puanları açıklandı

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
Arkadaşlar DGS puanları açıklandı. Ben makine resim ve konstrüksiyon önlisans programını bitirdim. DGS puanlarım aşağıda
Sayısal 247
Sözel 226
E.a. 237
Kendim baktım çok bir yere yerleşemiyorum ama aklınızda bir yer varsa yardımcı olursanız sevinirim

zorlu123123

80+ Bronze
hacım kimya mezunuyum 2 yıllık mühendislik için denedim açıktan iktsiat okuyorum hayatımda verdiğim nadir güzel kararlardan biri bi düşün derim 3. sınıftan başlıyorsun biraz zor alttan dersler ile ama bir fikir olsun

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Yusuf Kaplan
Arkadaşlar DGS puanları açıklandı. Ben makine resim ve konstrüksiyon önlisans programını bitirdim. DGS puanlarım aşağıda
Sayısal 247
Sözel 226
E.a. 237
Kendim baktım çok bir yere yerleşemiyorum ama aklınızda bir yer varsa yardımcı olursanız sevinirim
2-3 gün oldu aciklanali. Bu puanlarla gelmez gibi. Özel gelir o da ücretli yani. Bölümüne göre yine de bakarsın

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Metehan bahar
Dgs ile seçilen bölümlerin hepsi açıköğretim gibi mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Metehan bahar
Hayır geçebildiğim belli bölümler ve belirli açık öğretim bölümleri var
Ben hem tıbbi sekreterlik hem radyoloji mezunuyum. Hemşirelik gelse gidecektim anca sağlık yönetimi geliyor. Sorma sebebim bu saatten sonra yurt aramakla ugrasilmaz o yuzden

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hacım kimya mezunuyum 2 yıllık mühendislik için denedim açıktan iktsiat okuyorum hayatımda verdiğim nadir güzel kararlardan biri bi düşün derim 3. sınıftan başlıyorsun biraz zor alttan dersler ile ama bir fikir olsun
Alttan kaç ders aldın toplam

Top Bottom