Bu türe hakim değilseniz sizi hiç sarmayacaktır izometrik oyun türünde güçlü bir seçenek alıp 1 saat oynayışla size uyumlu olup olmadığına bakabilirsiniz, değilse iade edin.Daha önce serinin hiçbir oyununu oynamadım almayı düşünüyorum tek kişi oynayacağım alınır mı?
Dışardan bakıldığında çok güzel bir oyun gibi gözüküyor yani öyle fakat fanı olmayan için çok sıkıcı olabiliyor. Sinematiklerini görüp bakmıştım bende oyunun kendisini görünce biraz hayal kırıkligina ugramistim acikcasi. Yani çok sıkabilir sizideDaha önce serinin hiçbir oyununu oynamadım almayı düşünüyorum tek kişi oynayacağım alınır mı?
Eğer oynayacaksan Diablo 2 Resurrected ile başlamanı tavsiye ederim. Maalesef Diablo ilk iki oyundan sonra eski tadı vermemeye başladı diye düşünüyorum. Tabii ki bunda ilk iki oyundan sonra çok uzun süre ara verilmesi de etken ama eski oyunların o kasvetli ve derin havasını ben 3 ve 4 'te pek göremedim.Daha önce serinin hiçbir oyununu oynamadım almayı düşünüyorum tek kişi oynayacağım alınır mı?
Hocam Baldurs Gate 3 almıştım ona benziyor mu?Bu türe hakim değilseniz sizi hiç sarmayacaktır izometrik oyun türünde güçlü bir seçenek alıp 1 saat oynayışla size uyumlu olup olmadığına bakabilirsiniz, değilse iade edin.
Temel olarak Baldur's Gate tarzı evet ikisi de izometrik / RPG, fakat birisi sıra tabanlı dövüş mekaniği ile oynanıyor, diğerinde ise daha çok hack & slash.Hocam Baldurs Gate 3 almıştım ona benziyor mu?
Şuan almaktan vazgeçtim gibi biraz daha video izleyeceğim indirim perşembe günü bitiyor o güne kadar karar vereceğim.Temel olarak Baldur's Gate tarzı evet ikisi de izometrik / RPG, fakat birisi sıra tabanlı dövüş mekaniği ile oynanıyor, diğerinde ise daha çok hack & slash.