Neler Yeni

Diablo IV Alınır Mı?

SENTOKI

80+ Bronze
Daha önce serinin hiçbir oyununu oynamadım almayı düşünüyorum tek kişi oynayacağım alınır mı?

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Yusuf Karayer
Daha önce serinin hiçbir oyununu oynamadım almayı düşünüyorum tek kişi oynayacağım alınır mı?
Bu türe hakim değilseniz sizi hiç sarmayacaktır izometrik oyun türünde güçlü bir seçenek alıp 1 saat oynayışla size uyumlu olup olmadığına bakabilirsiniz, değilse iade edin.

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
abdulkadir bayram
Dışardan bakıldığında çok güzel bir oyun gibi gözüküyor yani öyle fakat fanı olmayan için çok sıkıcı olabiliyor. Sinematiklerini görüp bakmıştım bende oyunun kendisini görünce biraz hayal kırıkligina ugramistim acikcasi. Yani çok sıkabilir sizide

Satriani

80+ Silver
Eğer oynayacaksan Diablo 2 Resurrected ile başlamanı tavsiye ederim. Maalesef Diablo ilk iki oyundan sonra eski tadı vermemeye başladı diye düşünüyorum. Tabii ki bunda ilk iki oyundan sonra çok uzun süre ara verilmesi de etken ama eski oyunların o kasvetli ve derin havasını ben 3 ve 4 'te pek göremedim.

SENTOKI

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu türe hakim değilseniz sizi hiç sarmayacaktır izometrik oyun türünde güçlü bir seçenek alıp 1 saat oynayışla size uyumlu olup olmadığına bakabilirsiniz, değilse iade edin.
Hocam Baldurs Gate 3 almıştım ona benziyor mu?

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Emre Altun
Ben de baslayip ana hikayeyi bile bitiremeden silmistim. Başlarda guzel geliyor ama.

SENTOKI

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Temel olarak Baldur's Gate tarzı evet ikisi de izometrik / RPG, fakat birisi sıra tabanlı dövüş mekaniği ile oynanıyor, diğerinde ise daha çok hack & slash.
Şuan almaktan vazgeçtim gibi biraz daha video izleyeceğim indirim perşembe günü bitiyor o güne kadar karar vereceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,070,772
Üyeler
170,046
Son üye
jhyutmn987
Top Bottom