Neler Yeni

❌İndirim Bitti! DIERYA DK61se Oyun Klavyesi, %60 RGB Mekanik Klavye 328,48 TL

iexplore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
emre
Merhaba arkadaşlar klavye kaçıran arkadaşlardan biri de bendim, gezerken bu ürünü buldum ; yeni fırsatımız olabilir.

blue, red, brown linear switch
qqq.png

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Diğerinin yanında fırsat gibi durmuyor ama böylesi bir daha gelmeyeceği için değerlendirilebilir incelmesi var mı swtich markası belli mi?

Green MAN

80+ Bronze
Normal fiyatı 15 dolar (280 TL)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öbürünün normal fiyatı 60 dolardı

iexplore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hk gaming bir daha gelmeyeceği için değerlendirmek isteyen arkadaşlara paylaştım.

Merhaba arkadaşlar klavye kaçıran arkadaşlardan biri de bendim, gezerken bu ürünü buldum ; yeni fırsatımız olabilir.

blue, red, brown linear switch Alıntıyı görüntüle
Enter tuşu büyük olan varmı hocam

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Comol Ogga
Ürün yurtdışında en az 41 euro ya satılıyor, sitelerinde yazana göre de hotswap gateron optical switchler var, rgb v.s diğer ile aynı sayılır, fırsatı kaçırıp kullanmak için almak isteyenler için iyi olabilir.

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Comol Ogga
Edit: Benim baktığım kendi sitelerindeki dk61e modeliymiş, bu modelde sanırım kendi üretimi olan sabit switchler mevcut, muhtemelen kalitesiz bir şey olabilir.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ürün yurtdışında en az 41 euro ya satılıyor, sitelerinde yazana göre de hotswap gateron optical switchler var, rgb v.s diğer ile aynı sayılır, fırsatı kaçırıp kullanmak için almak isteyenler için iyi olabilir.
Ben alıyorum o zaman bu arada 30 dolardan 15'e düşmüş olarak gözüküyor 15 dolar yani

Edit: Benim baktığım kendi sitelerindeki dk61e modeliymiş, bu modelde sanırım kendi üretimi olan sabit switchler mevcut, muhtemelen kalitesiz bir şey olabilir.
Tüh be bu model hakkında detaylı bilgi var mı aceba

@Ckribrahim hocam alınır mı sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürün için inceleme çeken olmamış amazon yorumlarında 30 dolarlık fiyatına göre mükemmel olduğu yazıyor ve şuan yarı yarıya uygun switchlerinden dolayı kararsız kaldım yoksa düşünmeden alırım RGB'si çok kaliteli durmasada en azından renk tonları göze batmıyor diğer konudaki ürünlerle kıyaslanmazsa fiyatı gayet uygun sepete ekledim bekliyorum

Son düzenleme:
Top Bottom