Neler Yeni

diğer ülkelerde sınav olucak mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Kazım Halil
arkadaşlar biz şimdi sınav olucaz başka ülkelerde sınav olucak mı amerika almanya vs
Bak Avrupa'daki ülkelerin eğitim sistemi ile bizim sistemi karşılaştırmak:
Ispanakla klavyeyi işlemci soğutma hızlarını karşılaştırmaya benzer. İkisi de birbirinden alakasız.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Yüzyüze olmayacağı %95 online olursa olur.Dünya sağlığı daha da kötüye gidiyor.Bilim kuruluda bu düşüncesini kabul etmeyecek mebin

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Bak Avrupa'daki ülkelerin eğitim sistemi ile bizim sistemi karşılaştırmak:
Ispanakla klavyeyi işlemci soğutma hızlarını karşılaştırmaya benzer. İkisi de birbirinden alakasız.
karşılaştırmıyorum zaten sadece sordum keşke bizimkiler örnek alsa

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Emre Ortamevzi
arkadaşlar biz şimdi sınav olucaz başka ülkelerde sınav olucak mı amerika almanya vs
Onlar öğrencilerin sağlığını istediği için sınavları ya online yapıyorlar ya da yapmıyorlar.Bizimkiler ölmemizi istediği için sınavları yüz yüze yapıyor.Bir de mutant virüs çıktı Allah yardımcımız olsun.Hangi öğrenci sınav olmak istiyor?Hangi öğrenci uzaktan eğitimden bir şey anladı?

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Yüzyüze olmayacağı %95 online olursa olur.Dünya sağlığı daha da kötüye gidiyor.Bilim kuruluda bu düşüncesini kabul etmeyecek mebin
katılıyorum hiç inandırıcı değil bu olay
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onlar öğrencilerin sağlığını istediği için sınavları ya online yapıyorlar ya da yapmıyorlar.Bizimkiler ölmemizi istediği için sınavları yüz yüze yapıyor.Bir de mutant virüs çıktı Allah yardımcımız olsun.Hangi öğrenci sınav olmak istiyor?Hangi öğrenci uzaktan eğitimden bir şey anladı?
ben şeyi merak ediyorum hadi biz şimdi sınavları olmadı 1. sınavları olanların çoğu 50 nin altında onlar ne yapıcak merak ediyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Kazım Halil
karşılaştırmıyorum zaten sadece sordum keşke bizimkiler örnek alsa
Şimdi o ülkelerde liseden iyi bir puanla mezun olup orta-düşük maaşlı bir iş yapabilirsin ve kazandığın paranın değerli bir birim olması sebebiyle ortalama bir hayat yaşarsın ama Türkiye'de öyle olmuyor. Okumadan ortalama ve yüksek yaşam standartlarına ulaşmanın 3 yolu var ya baban zengindir ya şans yüzüne gülmüştür ya da şerefsizsindir. Bunların hiçbiri sende yoksa geçmiş olsun 2300₺ ile hayatta kalmaya çalışırsın.

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Şimdi o ülkelerde liseden iyi bir puanla mezun olup orta-düşük maaşlı bir iş yapabilirsin ve kazandığın paranın değerli bir birim olması sebebiyle ortalama bir hayat yaşarsın ama Türkiye'de öyle olmuyor. Okumadan ortalama ve yüksek yaşam standartlarına ulaşmanın 3 yolu var ya baban zengindir ya şans yüzüne gülmüştür ya da şerefsizsindir. Bunların hiçbiri sende yoksa geçmiş olsun 2300₺ ile hayatta kalmaya çalışırsın.
çok doğru bir yorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,215
Üyeler
164,980
Son üye
zyrennn
Top Bottom