Neler Yeni

Digitürk olmadan nasıl maç izlenir

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Samed Karaca
İl dışındayız ve burada Digitürk yok. Bein connect ile de izleyemem izlersem Digitürk teki yayın kapanır oradan başkası izleyecek Digitürk olmadan maç izlemenin hiç bir yolu yok mu tek maç sayın almakta 60 TL çok pahalo

6nok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Emre Altınok
Yasal olmamakla beraber IPTv kullanabilir veya online yayın yapan platformlardan faydalanabilirsiniz.

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Emre Ortamevzi
İl dışındayız ve burada Digitürk yok. Bein connect ile de izleyemem izlersem Digitürk teki yayın kapanır oradan başkası izleyecek Digitürk olmadan maç izlemenin hiç bir yolu yok mu tek maç sayın almakta 60 TL çok pahalo
Kanka bu elektrik olmadan nasıl televizyon izlenir gibi bir şey oldu mum ışığı ile izlenir 😁

6nok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Emre Altınok
Nereden izleyebilirim önerdiğiniz bir site var mı?
Önerebileceğim herhangi bir platform yok. Çoğu instagram sayfası bile maçları canlı olarak yasal olmayan bir biçimde yayınlıyor. Google üzerinde çok kısa sürecek bir arama ile sonuçlara ulaşırsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Deniz
Nereden izleyebilirim önerdiğiniz bir site var mı?
valla o kadar çok ki piyasadaki satıcı, karar vermek zor. Ben 3 yıldır falan kullanıyorum sağ olsun bazıları çamur gibi yayınları koydu önüme bazen muhatap bulamadım.. Son bir yıldır 4way iptv kullanıyorum fiyatı piyasanın üstünde ama en azından çamur yayın izlemiyorum :D

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,674
İsim
.
valla o kadar çok ki piyasadaki satıcı, karar vermek zor. Ben 3 yıldır falan kullanıyorum sağ olsun bazıları çamur gibi yayınları koydu önüme bazen muhatap bulamadım.. Son bir yıldır 4way iptv kullanıyorum fiyatı piyasanın üstünde ama en azından çamur yayın izlemiyorum :D
Hocam 4way iptv ne
İptv yi biliyorum ama 4way ne oluyor

Top Bottom