Neler Yeni

Dijital Oyun Tasarımcılığı Laptop Öneri

nazerana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
melike cansoy
Merhabalar! İleri dijital oyun tasarımcılığı okumak istiyorum 1 yılım kaldı ve almışken üniversitede iş görecek bir laptop almak istiyoruz.Lenovo ve MSI dışında bir şey almak istemiyorum açıkçası güvenemiyorum. En en fazla zorlayabileceğim bütçe ise 28-30bin. https://www.hepsiburada.com/lenovo-...2k100kdtx-pm-HBC00001VQ5V2?magaza=GTI Bilişim
Şu an bunu düşünüyorum sizce iş görür mü? Ya da başka model önerebilirseniz çok sevinirim.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
1 sene sonra daha iyilerini alabilirsin

nazerana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
melike cansoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatlar her geçen gün artıyor o yüzden ne yapsak bilemedik aslında.Tamam o zaman teşekkür ederim seneye düşünebiliriz.

Berat068

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Berat
Asusta iyi onun modellerinede bak msı kalitesinde

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Tasarım yapacaksan işlemci odaklı değil grafik kartı odaklı bi PC yada laptop kullanmalısın.Sana tavsiyem nvdia markalı seç.Başkalarının dediği AMD güçlü filan takma.Yazılım/program giriyorsa işin içine Nvidia seç.Bende 3D modelleme yapıyorum.Amd ekran kartım var ve CUDA gibi çok güçlü bi özellikten yararlanamıyorum mesela.Amd Hıp özelliği var ama bazen çökmeler olabiliyor ve kaydetmediysen bütün işin çöp olabiliyor.

Attığın laptopa gelirsek 3050 grafik yazılımları için düşük kalır.Üst model ekran kartlı bi laptop bakmalısın bence markayada çok takılma derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,589
Üyeler
169,308
Son üye
emirxk
Top Bottom