SeryXS 80+ Bronze Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 635 14 Mart 2024 #1 4 sene önce bimden almıştım digiturk takiliydi iptal ettim ve kanal yok televizyonda nasıl yüklerim bilen varmi
4 sene önce bimden almıştım digiturk takiliydi iptal ettim ve kanal yok televizyonda nasıl yüklerim bilen varmi
Palo DAYI 👑 80+ Gold Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 9,612 14 Mart 2024 #2 bızdede var aynı modelmı bılmıyorum ama ototmatık ayarla dıye bılırsın yotubeden marka model aratıp daha detaylı bulabılırsın vardı cunku vıdeoları
bızdede var aynı modelmı bılmıyorum ama ototmatık ayarla dıye bılırsın yotubeden marka model aratıp daha detaylı bulabılırsın vardı cunku vıdeoları
SeryXS 80+ Bronze Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 635 14 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 palodayı yazmış: bızdede var aynı modelmı bılmıyorum ama ototmatık ayarla dıye bılırsın yotubeden marka model aratıp daha detaylı bulabılırsın vardı cunku vıdeoları Devamı için tıklayın... Video bulamadım ve otomatik ayarlaya bastığımda kanal bulmuyor
palodayı yazmış: bızdede var aynı modelmı bılmıyorum ama ototmatık ayarla dıye bılırsın yotubeden marka model aratıp daha detaylı bulabılırsın vardı cunku vıdeoları Devamı için tıklayın... Video bulamadım ve otomatik ayarlaya bastığımda kanal bulmuyor
Palo DAYI 👑 80+ Gold Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 9,612 14 Mart 2024 #4 elle ayarla deyınce ne oluyor pekı boyle deneyıp bulman lazım kral her modelı aynı degı dıye bılıyorum
elle ayarla deyınce ne oluyor pekı boyle deneyıp bulman lazım kral her modelı aynı degı dıye bılıyorum
SeryXS 80+ Bronze Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 635 14 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Mesaj otomatik birleştirildi: 14 Mart 2024 Türksat aratiyorum 7 kanal buluyor turksatin ayarlarini yapmam lazım lnb tipi felan soruyor
Mesaj otomatik birleştirildi: 14 Mart 2024 Türksat aratiyorum 7 kanal buluyor turksatin ayarlarini yapmam lazım lnb tipi felan soruyor