Waxen
80+ Silver
Dahası
PAZAR 24:00 A KADAR SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLDİ ! ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN !
Son düzenleme:
Şimdilik evet.Köy daha iyi
Geç , Ani ve hazırlıksız bir karar hiç iyi karşılamadım ben . Yani sokağa çıkma yasağı iyi virüs için ama ülkece buna hazırlıksızız günlük para alıp da ev geçirtenler var var da var :/PAZAR 24:00 SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLDİ ! ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN !
Aboo ? hindistan ne yaHocam benim abim hindistanda karantinada 1 milyar nufüs çatır çutur evlerde Millet ölmeyi istiyorsa çıkar abi dışarı
Abi ülkemiz için hayırlısı olsun ne diyelim şimdiden getir.coma giremiyorum Bizim fırın uçak büyüklüğünde kuyruk var ekmek yok, toptancıdan su alıyor. Fırında sadece galete kalmış onu alıyorlar.Geç , Ani ve hazırlıksız bir karar hiç iyi karşılamadım ben . Yani sokağa çıkma yasağı iyi virüs için ama ülkece buna hazırlıksızız günlük para alıp da ev geçirtenler var var da var :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aboo ? hindistan ne ya
Dışarda bir şey yok insanlar virüsü taşıyor. Nüfusun %70'i evde zaten.Hocam benim abim hindistanda karantinada 1 milyar nufüs çatır çutur evlerde Millet ölmeyi istiyorsa çıkar abi dışarı
Ayn marketlere akın başladı fırınlarada öyleAbi ülkemiz için hayırlısı olsun ne diyelim şimdiden getir.coma giremiyorum Bizim fırın uçak büyüklüğünde kuyruk var ekmek yok, toptancıdan su alıyor. Fırında sadece galete kalmış onu alıyorlar.