Yardım DİKKAT! DUYURU !

Waxen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,143
PAZAR 24:00 A KADAR SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLDİ ! ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN !

Son düzenleme:
Erken bir karar.
Hayırlı olsun.

O zaman marketleri soyuyoruz. Çünkü o süreç 1 haftayı geçerse millet yasağı dinlemeyecektir. :)

O zaman marketleri soyuyoruz. Çünkü o süreç 1 haftayı geçerse millet yasağı dinlemeyecektir. :)
Hocam benim abim hindistanda karantinada 1 milyar nufüs çatır çutur evlerde :D Millet ölmeyi istiyorsa çıkar abi dışarı :)

PAZAR 24:00 SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLDİ ! ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN !
Geç , Ani ve hazırlıksız bir karar hiç iyi karşılamadım ben . Yani sokağa çıkma yasağı iyi virüs için ama ülkece buna hazırlıksızız günlük para alıp da ev geçirtenler var var da var :/ :cry:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam benim abim hindistanda karantinada 1 milyar nufüs çatır çutur evlerde :D Millet ölmeyi istiyorsa çıkar abi dışarı :)
Aboo ? hindistan ne ya

Geç , Ani ve hazırlıksız bir karar hiç iyi karşılamadım ben . Yani sokağa çıkma yasağı iyi virüs için ama ülkece buna hazırlıksızız günlük para alıp da ev geçirtenler var var da var :/ :cry:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aboo ? hindistan ne ya
Abi ülkemiz için hayırlısı olsun ne diyelim şimdiden getir.coma giremiyorum :) Bizim fırın uçak büyüklüğünde kuyruk var ekmek yok, toptancıdan su alıyor. Fırında sadece galete kalmış onu alıyorlar.

Dışarda bir şey yok insanlar virüsü taşıyor. Nüfusun %70'i evde zaten.
Tek sorun verilecek ceza.

Abi ülkemiz için hayırlısı olsun ne diyelim şimdiden getir.coma giremiyorum :) Bizim fırın uçak büyüklüğünde kuyruk var ekmek yok, toptancıdan su alıyor. Fırında sadece galete kalmış onu alıyorlar.
Ayn marketlere akın başladı fırınlarada öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,169
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri