The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
PC bozulsa güneşe de kesemeyecez faturayı
önlem nası alınabilecek ki şimdi okudum gerçek akım korumalı prizler dediğinizlerden örnek veyahut viko akım korumalı veya topraklı prizler gerçekten korumalı mı?Gerçekten doğru ama cihazlarda bozulma internet de aksamalar olabiliyor önleminizi alın ne olur ne olmaz
Önemli olan ana sigorta ünitesinde bu korumayı sağlamakönlem nası alınabilecek ki şimdi okudum gerçek akım korumalı prizler dediğinizlerden örnek veyahut viko akım korumalı veya topraklı prizler gerçekten korumalı mı?
Kralı gelsin tr genci herşeyi gördü alıştı artıkDr. Nandi, Güneş fırtınalarının şiddetini ve etkilerini önceden tahmin etmenin zor olduğunu belirtirken, önümüzdeki yıl hakkında daha fazla bilgi edinmenin önemli olduğunu vurguladı. Bu fırtınaların uyduların yörüngesini etkileyebileceğini, iletişim ağlarını ve interneti haftalarca kesintiye uğratabileceğini ve jeomanyetik alanda güçlü bozulmalara yol açabileceğini söyledi.
Hocam bizde topraklama + normal şalterlerin yanında bi şalter daha var onu kaldırmadan hiçbir şalter çalışmıyor koruma şalterimidir bu ?Önemli olan ana sigorta ünitesinde bu korumayı sağlamak
Kaçak akım rölesi olabilir bakmam lazım ya da otomatik şalter de olabilirKralı gelsin tr genci herşeyi gördü alıştı artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bizde topraklama + normal şalterlerin yanında bi şalter daha var onu kaldırmadan hiçbir şalter çalışmıyor koruma şalterimidir bu ?
aynen kaçak akım rölesi ismini hatırlamıyordum korumaya yardımcı olur muKaçak akım rölesi olabilir bakmam lazım ya da otomatik şalter de olabilir
O koruma şöyle sağlar evde herhangi bir durumda kaçak olduğu zaman bütün evin elektriğini keser yüksek ve alçak gerilim anında korumaz adı üstünde kaçak akımaynen kaçak akım rölesi ismini hatırlamıyordum korumaya yardımcı olur mu
Yapacak çok şey varda birazcık para lazımyapacak hiçbirşey yok
Ben inanmadım yaYapacak çok şey varda birazcık para lazım
Senin bileceğin işBen inanmadım ya
onun için ne almalıyız ürün llinki f/p tarzında bir şeyÖnemli olan ana sigorta ünitesinde bu korumayı sağlamak
Evde kaçak akım rolesi fln var. Bişeyler yazmışsında anlamadım. Neye yarıcak bu olay üzerinde.Senin bileceğin iş