Neler Yeni

⚠️DİKKAT Patlama ⚠️ Elektrikli Aletler Bozulabilir 🚨

Yıldırım carpmayacak ama güneşteki süpersonik patlama elektriksel devre ekipmanların aşırı yük binmesine neden olabiliyor eve gelen enerji hattının diğer ucunda mahalleye bağlı güç transformatörune etki edebiliyor anlık olarak bunu görürsünüz zaten bir anda elektrik gider gelir vs bu anda koruma sistemi olursa ve devreye girerse gücü optimize eder ve sağlıklı düzeyde tutar biraz teorik işler bunlar 😃
he işte bunu baştan açıklasana reis ya :D eyvallah mümkün bunlar evet topraklama ve akım korumalı priz candır

NightWish2434

80+ Silver
Kendimi bildim bileli her sene güneş fırtınası gerçekleşecek. Ama gerçekleşse ne sarar hee

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
he işte bunu baştan açıklasana reis ya :D eyvallah mümkün bunlar evet topraklama ve akım korumalı priz candır
Her aç kapa olan akım korumalı diye satılan prizler gerçek akım koruma olmaz onlara da dikkat edin

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Abdullah

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,682
İsim
Selim
Dr. Nandi, Güneş fırtınalarının şiddetini ve etkilerini önceden tahmin etmenin zor olduğunu belirtirken, önümüzdeki yıl hakkında daha fazla bilgi edinmenin önemli olduğunu vurguladı. Bu fırtınaların uyduların yörüngesini etkileyebileceğini, iletişim ağlarını ve interneti haftalarca kesintiye uğratabileceğini ve jeomanyetik alanda güçlü bozulmalara yol açabileceğini söyledi.
Rog strix PSU kullanıyorum sıkıntı yok 😄

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Beyler olay doğru bu arada @Kürşat Kütükçü hocamın dediği gibi önlemlerinizi alın. Ben de inanıyordum ama gerçekmiş. Detaylı araştırınca buldum ben de. Tam önlem alabilir miyiz bilmiyorum ama bilginiz olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler olay doğru bu arada @Kürşat Kütükçü hocamın dediği gibi önlemlerinizi alın. Ben de inanıyordum ama gerçekmiş. Detaylı araştırınca buldum ben de. Tam önlem alabilir miyiz bilmiyorum ama bilginiz olsun.
İnanmıyordum*

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnanmıyordum*
Bu zamana kadar bişey olmadı diyip yine bişey olmaz diyenin başına geldiğinde keşke yapsaydım diyeceğini şimdiden duyuyorum

.RBO.

80+ Silver
50krş lik ekran kartınızı aliminyum folyoya sarabilrsiniz

HjRO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ekrem Fil

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,357
İsim
Hacı
Her aç kapa olan akım korumalı diye satılan prizler gerçek akım koruma olmaz onlara da dikkat edin
Akım korumalı prizler akıma değil fazla voltaja karşı koruyor.
Ne akım ne de voltaj dalgalanmasına koruması var. Sadece fazla voltaja koruma sağlıyorlar.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Hakan Keksin
Dr. Nandi, Güneş fırtınalarının şiddetini ve etkilerini önceden tahmin etmenin zor olduğunu belirtirken, önümüzdeki yıl hakkında daha fazla bilgi edinmenin önemli olduğunu vurguladı. Bu fırtınaların uyduların yörüngesini etkileyebileceğini, iletişim ağlarını ve interneti haftalarca kesintiye uğratabileceğini ve jeomanyetik alanda güçlü bozulmalara yol açabileceğini söyledi.
Aynen aynen neler yapıyorlar.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,357
İsim
Hacı
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular