Sebastian Szymanski
80+ Silver
Her sene düzenli çıkan haber
Ne önlemi alacağız ki?Gerçekten doğru ama cihazlarda bozulma internet de aksamalar olabiliyor önleminizi alın ne olur ne olmaz
Aşırı - düşük Gerilim koruma rölesi,kaçak akım koruma rölesi, parafudur, gibi vs sigorta panosuna çeşitli tedbirler alınabilir hatta alınması da lazımNe önlemi alacağız ki?
Önleminizi alın diyorum millet aldırış etmiyorPatlama deme hocam 2 ay önce bi yıldırım attı ne modem kaldı ne anakart ne işlemci. Prizden almadı akımı gitti modemin ethernet kablosundan aldı. O gün bugündür 30km ilerde ilçede yağış olsa bile pc yi kapatıyorum
pc den gelen koku hala burnumdan gitmiyor damdan düşenin halini damdan düşen anlar valla para kolay kazanılmıyorÖnleminizi alın diyorum millet aldırış etmiyor
Nerede yaşıyorsunuz?Patlama deme hocam 2 ay önce bi yıldırım attı ne modem kaldı ne anakart ne işlemci. Prizden almadı akımı gitti modemin ethernet kablosundan aldı. O gün bugündür 30km ilerde ilçede yağış olsa bile pc yi kapatıyorum
Cihazım bozulursa kime dava edicem.Dr. Nandi, Güneş fırtınalarının şiddetini ve etkilerini önceden tahmin etmenin zor olduğunu belirtirken, önümüzdeki yıl hakkında daha fazla bilgi edinmenin önemli olduğunu vurguladı. Bu fırtınaların uyduların yörüngesini etkileyebileceğini, iletişim ağlarını ve interneti haftalarca kesintiye uğratabileceğini ve jeomanyetik alanda güçlü bozulmalara yol açabileceğini söyledi.