Neler Yeni

⚠️DİKKAT Patlama ⚠️ Elektrikli Aletler Bozulabilir 🚨

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Cihazım bozulursa kime dava edicem.
BEDAŞ i şikayet edebilirsin ürünün faturası varsa işlem yapıyorlar diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl bi önlem alcaz reis acaba
Minimum olarak evde toprak hattı varsa gerçek akım korumalı priz olabilir ama sahte değil gerçek olacak ve toprak hattının da olması lazım ama bütün evi korumak için evin ana sigorta sistemine ek röleler ek koruma şalterleri konarak bütün ev cihazları korumaya alınabilir

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Bu tür patlamalar hep olur fakat her patlama aynı güçte olmaz.Önce ki yıllarda da büyük patlamalar oldu fakat böylesi büyüğünü bilmiyorum.Patlamalar güneş rüzgarı oluşturur ve bu rüzgarlar Dünya'da ki teknolojik bir çok aleti etkileyebilir.

BEDAŞ i şikayet edebilirsin ürünün faturası varsa işlem yapıyorlar diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Minimum olarak evde toprak hattı varsa gerçek akım korumalı priz olabilir ama sahte değil gerçek olacak ve toprak hattının da olması lazım ama bütün evi korumak için evin ana sigorta sistemine ek röleler ek koruma şalterleri konarak bütün ev cihazları korumaya alınabilir
kardeş elektrik carpmayacak radyasyondan bozulcak cihazlar

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
kardeş elektrik carpmayacak radyasyondan bozulcak cihazlar
Uydu sistemlerine zarar veriyor buna bağlı baz istasyonları olsun gerilim transformatörleri olsun elektriksel etkileşim altındaki birçok sisteme etki yapabilmektedir kesin yapar diyemeyiz zaten yapabilir sadece

Uydu sistemlerine zarar veriyor buna bağlı baz istasyonları olsun gerilim transformatörleri olsun elektriksel etkileşim altındaki birçok sisteme etki yapabilmektedir kesin yapar diyemeyiz zaten yapabilir sadece
nasıl hala anlamadım benim cihazımı yıldırım çarpması bozmayacak ama radyasyon bozacak buna da engel olmak pek mümkün değil kapalı dursa cihaz belki

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
aliminyğm folyoyu camlara sardım kurtuldum oh

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Önleminizi alın diyorum millet aldırış etmiyor 😃

Olayların çok farkında değil çoğu, yaşı küçük ve aklı başka yerlerde olunca, bir de üzerine topluluk cahilliği eklenince şaşırmamak lazım. TR forumları zaten çöplük içinde.

Teknoloji forumlarında teknoloji konuları etkileşim almıyor, çok kasmayın 😅

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
nasıl hala anlamadım benim cihazımı yıldırım çarpması bozmayacak ama radyasyon bozacak buna da engel olmak pek mümkün değil kapalı dursa cihaz belki
Yıldırım carpmayacak ama güneşteki süpersonik patlama elektriksel devre ekipmanların aşırı yük binmesine neden olabiliyor eve gelen enerji hattının diğer ucunda mahalleye bağlı güç transformatörune etki edebiliyor anlık olarak bunu görürsünüz zaten bir anda elektrik gider gelir vs bu anda koruma sistemi olursa ve devreye girerse gücü optimize eder ve sağlıklı düzeyde tutar biraz teorik işler bunlar 😃

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Alihan YILMAZ
Bizim Buzdolabı bozuldu durduk yerde. Ondan mıdır?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,339
Son üye
Bozorge
Top Bottom