⚠️DİKKAT Patlama ⚠️ Elektrikli Aletler Bozulabilir 🚨

Çok olay gördük bu kısa hayatta bunuda görmek nasip olur diyecez artık

Çocukken buna inanıp tüm telefonları kapatıyodum : D
(yıl 2011 di buarada : )

Patlama deme hocam 2 ay önce bi yıldırım attı ne modem kaldı ne anakart ne işlemci. Prizden almadı akımı gitti modemin ethernet kablosundan aldı. O gün bugündür 30km ilerde ilçede yağış olsa bile pc yi kapatıyorum

Patlama deme hocam 2 ay önce bi yıldırım attı ne modem kaldı ne anakart ne işlemci. Prizden almadı akımı gitti modemin ethernet kablosundan aldı. O gün bugündür 30km ilerde ilçede yağış olsa bile pc yi kapatıyorum
Önleminizi alın diyorum millet aldırış etmiyor 😃

Herkesin cihazlar gg olup kürşat reyize bişey olmayınca anlık kürşat reyiz

Nerde keşke komple kesilse mahalle de topaç saklambaç oynamayı özledim be😒

Nerede yaşıyorsunuz?

Dr. Nandi, Güneş fırtınalarının şiddetini ve etkilerini önceden tahmin etmenin zor olduğunu belirtirken, önümüzdeki yıl hakkında daha fazla bilgi edinmenin önemli olduğunu vurguladı. Bu fırtınaların uyduların yörüngesini etkileyebileceğini, iletişim ağlarını ve interneti haftalarca kesintiye uğratabileceğini ve jeomanyetik alanda güçlü bozulmalara yol açabileceğini söyledi.
Cihazım bozulursa kime dava edicem.

Battleship filmine bayılıyorum keşke uzaylılarda gelse

Geri