Ghoul
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 523
muğla fethiyeNerede yaşıyorsunuz?
muğla fethiyeNerede yaşıyorsunuz?
nasıl bi önlem alcaz reis acabaGerçekten doğru ama cihazlarda bozulma internet de aksamalar olabiliyor önleminizi alın ne olur ne olmaz
BEDAŞ i şikayet edebilirsin ürünün faturası varsa işlem yapıyorlar diye biliyorumCihazım bozulursa kime dava edicem.
Minimum olarak evde toprak hattı varsa gerçek akım korumalı priz olabilir ama sahte değil gerçek olacak ve toprak hattının da olması lazım ama bütün evi korumak için evin ana sigorta sistemine ek röleler ek koruma şalterleri konarak bütün ev cihazları korumaya alınabilirnasıl bi önlem alcaz reis acaba
Konut Sigortası yaptırabilirsinizCihazım bozulursa kime dava edicem.
kardeş elektrik carpmayacak radyasyondan bozulcak cihazlarBEDAŞ i şikayet edebilirsin ürünün faturası varsa işlem yapıyorlar diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Minimum olarak evde toprak hattı varsa gerçek akım korumalı priz olabilir ama sahte değil gerçek olacak ve toprak hattının da olması lazım ama bütün evi korumak için evin ana sigorta sistemine ek röleler ek koruma şalterleri konarak bütün ev cihazları korumaya alınabilir
Uydu sistemlerine zarar veriyor buna bağlı baz istasyonları olsun gerilim transformatörleri olsun elektriksel etkileşim altındaki birçok sisteme etki yapabilmektedir kesin yapar diyemeyiz zaten yapabilir sadecekardeş elektrik carpmayacak radyasyondan bozulcak cihazlar
nasıl hala anlamadım benim cihazımı yıldırım çarpması bozmayacak ama radyasyon bozacak buna da engel olmak pek mümkün değil kapalı dursa cihaz belkiUydu sistemlerine zarar veriyor buna bağlı baz istasyonları olsun gerilim transformatörleri olsun elektriksel etkileşim altındaki birçok sisteme etki yapabilmektedir kesin yapar diyemeyiz zaten yapabilir sadece
Önleminizi alın diyorum millet aldırış etmiyor![]()
Yıldırım carpmayacak ama güneşteki süpersonik patlama elektriksel devre ekipmanların aşırı yük binmesine neden olabiliyor eve gelen enerji hattının diğer ucunda mahalleye bağlı güç transformatörune etki edebiliyor anlık olarak bunu görürsünüz zaten bir anda elektrik gider gelir vs bu anda koruma sistemi olursa ve devreye girerse gücü optimize eder ve sağlıklı düzeyde tutar biraz teorik işler bunlarnasıl hala anlamadım benim cihazımı yıldırım çarpması bozmayacak ama radyasyon bozacak buna da engel olmak pek mümkün değil kapalı dursa cihaz belki
CebraileCihazım bozulursa kime dava edicem.