MuhammetCntsn
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
Dikkatli oluyozda ne oluyo hepimiz pozitifiz.Vakalar 62000, ölümler 370 olmuş. Dikkatli olalım maske takın.![]()
Dikkatli oluyozda ne oluyo hepimiz pozitifiz.Vakalar 62000, ölümler 370 olmuş. Dikkatli olalım maske takın.![]()
Twittere gir. Cahilliklerini toplu halde yapıyorlar. Her gün ülkenin en sağlam bilim insanlarını linç ediyorlar ölümle tehdit edenler bile var. Devlet de bunların cehaletini arkasına almış gibi duruyor. Allah sonumuzu hayretsin.aBi mAsKe tAkMıYoRuM yA. Buna oy veren 5 kişi böyle mi diyor acaba?
Biraz da şans işi hocam. Ben full uydum çok şükür hiç düşmedim coronaya.Dikkatli oluyozda ne oluyo hepimiz pozitifiz.(Kuralların hepsine uyuyorduk)
Ya aslında ben hâlâ korona deilim babam ve ablam korona ben uzak duruyoyum onlardan izole ediyoruz kemdimizi dışarıda çıkmıyorum ne olur ne olmazTwittere gir. Cahilliklerini toplu halde yapıyorlar. Her gün ülkenin en sağlam bilim insanlarını linç ediyorlar ölümle tehdit edenler bile var. Devlet de bunların cehaletini arkasına almış gibi duruyor. Allah sonumuzu hayretsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biraz da şans işi hocam. Ben full uydum çok şükür hiç düşmedim coronaya.
Tabii canım insanlara bulaştırabilirsin abin ablamın 14 günü bitince çıkın.Ya aslında ben hâlâ korona deilim babam ve ablam korona ben uzak duruyoyum onlardan izole ediyoruz kemdimizi dışarıda çıkmıyorum ne olur ne olmaz
Otacı Doğal Sabun Zeytinyağlı Limonlu 100gr Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)Hocam fark etmiyor. Elinizi gözünüze götürmeyin, ikisi de iş yapar ama bilindik dezenfektanlar daha çok iş yapar. Ama en iyi iş sabunladır. Sabun çok daha etkili.
Aaa ne ki bu daha sınavlar olacak.