Dil okumak ne kadar mantıklı?

Reaksiyon skoru
39
Ben dil okumak istiyorum fakat işsizlik yada yapay zekanın geişmes gibi durumlar var. AYT konularını hiç bilmiyorum. Şuan TYT konularını öğrenmeye çalışıyorum (açıktan okuduğum ve online sınav olduğum için konuları hiç öğrenemedim).İngilizcemi kendim geliştirdim. İngilizce ve Japonca ya ilgim var. Dil dışında 4 senelik bölüm kazanamıyacağım için diğer seçeneğim 2 senelik bölüm okumak ve bunu son çare olarak görüyorum. Sizin düşünceleriniz nedir?

Ben dil okumak istiyorum fakat işsizlik yada yapay zekanın geişmes gibi durumlar var. AYT konularını hiç bilmiyorum. Şuan TYT konularını öğrenmeye çalışıyorum (açıktan okuduğum ve online sınav olduğum için konuları hiç öğrenemedim).İngilizcemi kendim geliştirdim. İngilizce ve Japonca ya ilgim var. Dil dışında 4 senelik bölüm kazanamıyacağım için diğer seçeneğim 2 senelik bölüm okumak ve bunu son çare olarak görüyorum. Sizin düşünceleriniz nedir?
Japonca öğrenme sebebin nedir? Daha doğrusu, merakın nereden geldi? Sana kaynak vs tavsiyesinde bulunurum.

Eğerki en iyisi olmayacaksan ve bu dil Çince Japonca gibi gerekli ve az bilinen bir dil olmayacaksa yani düsük seviye halka hitap etmeyeceksen neden olmasın ama şu anda örn İngilizce Almanca vs çok rahat bir şekilde youtube olsun uygulma olsun yapay zeka olsun öğrenilebiliyor yani kısaca alt seviye eğitici olacaksan okuma

Japonca öğrenme sebebin nedir? Daha doğrusu, merakın nereden geldi? Sana kaynak vs tavsiyesinde bulunurum.
Küçüklüğümden beri eski uzakdoğu filmleri izlerdim ve kültürleri hoşuma giderdi. Sevdiğim oyun türlerinide (rpg) de sıkça onlar yapıyor ve japon,çin mitolojisinden alıntılar var. Birkaç sene önce anime izlemeye başlamam ile birlikte japonya ya ve japon diline bir yakınlık kurdum. Anime izlerken altyazı olmadan az çok anlayabildiğimi fark edince buradan yürüyebilirim dedim.

ben görüyorum alakasız bölümler isteyip alakasız bir yere gelenleri cidden istemedikleri belli oluyor.
Ne yapın edin çok çalışın iyi bir yerde istediğinizi okuyun he daha iyi imkanı olan ve ilginizi gene çeken bir bölüm varsa ona yönelin derim ama yoksa lütfen iyi çalışın iyi bir yerde istediğinizi okuyun sonra mutsuz mutsuz dolaşırsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,179
Üyeler
195,289
Son üye
Alan
Geri