Neler Yeni

Dileyene Sevgilisine Vermesi İçin Kolye Verebilirim !

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Eren Akgül
Benim bi kız arkadaşım var ona hediyeyi vermek isterim tabi şu ana kadar birine verilmemiş ise :/

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Mert

Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk yapma şunu beeee
ben çoktan bitirdimmm onu ama :D :D :D
siz burdanmı aldınız

2mApoo

80+ Silver
siz burdanmı aldınız
Evet hocam
Gübvenilir yer sorunsuz elime ulaştı alabilirsin rahatça

Salla hocam bana benimkinin doğum günü yaklaşıyo
Benim bi kız arkadaşım var ona hediyeyi vermek isterim tabi şu ana kadar birine verilmemiş ise :/
Beyler valla ilk olarak bir arkadaş istemişti ona yolladım bugün :( @Maykıl
Kusura bakmayın özür dilerim alamayanlardan

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,306
İsim
Diyarhan
Bende o da mor u çok seviyoruz 1 tane hediye alırım.

Şey baktığınız beğendiğiniz farklı modeller var mı? Bende bakıyorum ama siz bolca vakit ayırmışsınız size danışayım. Bana baby Yoda hediye etti bende ona güzel bir takı almak isterim.

2mApoo

80+ Silver
Bende o da mor u çok seviyoruz 1 tane hediye alırım.

Şey baktığınız beğendiğiniz farklı modeller var mı? Bende bakıyorum ama siz bolca vakit ayırmışsınız size danışayım. Bana baby Yoda hediye etti bende ona güzel bir takı almak isterim.
Aga takı alacaksan bence kolye en iyisi. Ben normalde demir olanlardan alacaktım ama birinin tavsiyesiyle doğal taşlı olandan aldım. ( almaz olaydım :') )
Şu linkteki mağazaya bak her fiyata var neredeyse ama benim param olsaydı direk bunu almıştım. Çünkü çok şık :

Kolye dışında şu üründe çok güzel. Ben bu mağazadan alışveriş yaptım ve renkleri - baskı kalitesi fln. 10 numara bunuda alabilirsin :

DaffyGraphic

80+ Silver
Normalde ben manitaya vermek için birkaç hediye almıştım ama ona vermeden gitti. :'(
Hediyelerin bazılarını yaktım bir tek kolye kaldı. Onu da isteyene verebilirim kendi sevgilisine - annesine yada arkadaşına fln verebilir. Elimde boşuna duracağına değerlendireyim dedim. Resmi aşağıda.

AMETİST TAŞI DOĞAL KOLYE. Basit demir kolyelerden daha güzel ve estetik bence. Ametist taşını araştırın zaten bilgilenirsiniz. Yanında tütsülerde vardı ama bana gelirken kargoda kırılmış . İsteyene kargo ücretini karşılamak şartıyla bedavaya verebilirim

Alıntıyı görüntüle
ayrıldığımız güne denk geldi, neyse, güzel kolyeymiş valla

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Evet hocam
Gübvenilir yer sorunsuz elime ulaştı alabilirsin rahatça

Beyler valla ilk olarak bir arkadaş istemişti ona yolladım bugün :( @Maykıl
Kusura bakmayın özür dilerim alamayanlardan
Durumuna üzüldüm 😔

okynwo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Okyanus Öztürk
Normalde ben manitaya vermek için birkaç hediye almıştım ama ona vermeden gitti. :'(
Hediyelerin bazılarını yaktım bir tek kolye kaldı. Onu da isteyene verebilirim kendi sevgilisine - annesine yada arkadaşına fln verebilir. Elimde boşuna duracağına değerlendireyim dedim. Resmi aşağıda.

AMETİST TAŞI DOĞAL KOLYE. Basit demir kolyelerden daha güzel ve estetik bence. Ametist taşını araştırın zaten bilgilenirsiniz. Yanında tütsülerde vardı ama bana gelirken kargoda kırılmış . İsteyene kargo ücretini karşılamak şartıyla bedavaya verebilirim

Alıntıyı görüntüle
Kimseye vermezsen anneme verebilirim :] Ya da bunu sen yapabilirsin.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,306
İsim
Diyarhan
Aga takı alacaksan bence kolye en iyisi. Ben normalde demir olanlardan alacaktım ama birinin tavsiyesiyle doğal taşlı olandan aldım. ( almaz olaydım :') )
Şu linkteki mağazaya bak her fiyata var neredeyse ama benim param olsaydı direk bunu almıştım. Çünkü çok şık :

Kolye dışında şu üründe çok güzel. Ben bu mağazadan alışveriş yaptım ve renkleri - baskı kalitesi fln. 10 numara bunuda alabilirsin :

Ametist i aldım gitti çok güzelmiş.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,306
İsim
Diyarhan

Resimde çok büyük duruyor fotoğrafı var mı elinizde?

Top Bottom