Cliff Burton
80+
Salla hocam bana benimkinin doğum günü yaklaşıyoBunu bulmak için @Cliff Burton ile geç saatlere kadar araştırmıştık ama boşunaymış :/
Salla hocam bana benimkinin doğum günü yaklaşıyoBunu bulmak için @Cliff Burton ile geç saatlere kadar araştırmıştık ama boşunaymış :/
siz burdanmı aldınızametist kalp kolye
!!almadan önce seçeneklerden hangi kolye olduğunu seçiniz <br /><br />Kolye ucunluğu 45 cm kolye ucu ortalama 4 cmdir<br /><br />Yanında bilgilendirme videosunun QR kodu ve konik tütsü ile gelirwww.shopier.com
Pembe Kuvars bombe Kalp Kolye
!!almadan önce seçeneklerden hangi kolye olduğunu seçiniz <br /><br />Ortalama 3 cmdir<br /><br />Yanında bilgilendirme videosunun QR kodu ve konik tütsü ile gelirwww.shopier.comMesaj otomatik birleştirildi:
Knk yapma şunu beeee
ben çoktan bitirdimmm onu ama
Evet hocamsiz burdanmı aldınız
Salla hocam bana benimkinin doğum günü yaklaşıyo
Beyler valla ilk olarak bir arkadaş istemişti ona yolladım bugün @MaykılBenim bi kız arkadaşım var ona hediyeyi vermek isterim tabi şu ana kadar birine verilmemiş ise :/
Aga takı alacaksan bence kolye en iyisi. Ben normalde demir olanlardan alacaktım ama birinin tavsiyesiyle doğal taşlı olandan aldım. ( almaz olaydım :') )Bende o da mor u çok seviyoruz 1 tane hediye alırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şey baktığınız beğendiğiniz farklı modeller var mı? Bende bakıyorum ama siz bolca vakit ayırmışsınız size danışayım. Bana baby Yoda hediye etti bende ona güzel bir takı almak isterim.
ayrıldığımız güne denk geldi, neyse, güzel kolyeymiş vallaNormalde ben manitaya vermek için birkaç hediye almıştım ama ona vermeden gitti. :'(
Hediyelerin bazılarını yaktım bir tek kolye kaldı. Onu da isteyene verebilirim kendi sevgilisine - annesine yada arkadaşına fln verebilir. Elimde boşuna duracağına değerlendireyim dedim. Resmi aşağıda.
AMETİST TAŞI DOĞAL KOLYE. Basit demir kolyelerden daha güzel ve estetik bence. Ametist taşını araştırın zaten bilgilenirsiniz. Yanında tütsülerde vardı ama bana gelirken kargoda kırılmış . İsteyene kargo ücretini karşılamak şartıyla bedavaya verebilirim
Alıntıyı görüntüle
saolasın aştım ama aşmadımGeçmiş olsun knkm
Aşabildin mi o sahneyi ? WAJDAHKSFGHKASDGFJAS
Durumuna üzüldümEvet hocam
Gübvenilir yer sorunsuz elime ulaştı alabilirsin rahatça
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beyler valla ilk olarak bir arkadaş istemişti ona yolladım bugün @Maykıl
Kusura bakmayın özür dilerim alamayanlardan
Kimseye vermezsen anneme verebilirim :] Ya da bunu sen yapabilirsin.Normalde ben manitaya vermek için birkaç hediye almıştım ama ona vermeden gitti. :'(
Hediyelerin bazılarını yaktım bir tek kolye kaldı. Onu da isteyene verebilirim kendi sevgilisine - annesine yada arkadaşına fln verebilir. Elimde boşuna duracağına değerlendireyim dedim. Resmi aşağıda.
AMETİST TAŞI DOĞAL KOLYE. Basit demir kolyelerden daha güzel ve estetik bence. Ametist taşını araştırın zaten bilgilenirsiniz. Yanında tütsülerde vardı ama bana gelirken kargoda kırılmış . İsteyene kargo ücretini karşılamak şartıyla bedavaya verebilirim
Alıntıyı görüntüle
Ametist i aldım gitti çok güzelmiş.Aga takı alacaksan bence kolye en iyisi. Ben normalde demir olanlardan alacaktım ama birinin tavsiyesiyle doğal taşlı olandan aldım. ( almaz olaydım :') )
Şu linkteki mağazaya bak her fiyata var neredeyse ama benim param olsaydı direk bunu almıştım. Çünkü çok şık :
Ametist Hayat Ağacı Kalp Kolye
!!almadan önce seçeneklerden hangi kolye olduğunu seçiniz <br /><br />Ortalama 4 cmdir<br /><br />Yanında bilgilendirme videosunun QR kodu ve konik tütsü ile gelirwww.shopier.com
Kolye dışında şu üründe çok güzel. Ben bu mağazadan alışveriş yaptım ve renkleri - baskı kalitesi fln. 10 numara bunuda alabilirsin :
Kişiye Özel Spotify Barkodlu Dekoratif Plak Tablo
Kişiye Özel Spotify Barkodlu Dekoratif Plak Tablowww.ciceksepeti.com
Resimde çok büyük duruyor fotoğrafı var mı elinizde?Aga takı alacaksan bence kolye en iyisi. Ben normalde demir olanlardan alacaktım ama birinin tavsiyesiyle doğal taşlı olandan aldım. ( almaz olaydım :') )
Şu linkteki mağazaya bak her fiyata var neredeyse ama benim param olsaydı direk bunu almıştım. Çünkü çok şık :
Ametist Hayat Ağacı Kalp Kolye
!!almadan önce seçeneklerden hangi kolye olduğunu seçiniz <br /><br />Ortalama 4 cmdir<br /><br />Yanında bilgilendirme videosunun QR kodu ve konik tütsü ile gelirwww.shopier.com
Kolye dışında şu üründe çok güzel. Ben bu mağazadan alışveriş yaptım ve renkleri - baskı kalitesi fln. 10 numara bunuda alabilirsin :
Kişiye Özel Spotify Barkodlu Dekoratif Plak Tablo
Kişiye Özel Spotify Barkodlu Dekoratif Plak Tablowww.ciceksepeti.com