Neler Yeni

Dileyene Sevgilisine Vermesi İçin Kolye Verebilirim !

Critaes

80+ Bronze
Tesadüf değil bence bu . Direk senin kaderin CTRL-C CTRL -V benim kaderime yazılmış.
Hatırlattığım için sorry :')
İstanbul'a gitmiştik orda taksim de taş sandığı yerine götürmüştü beni bayağı ilgiliydi doğal taşlara. Bende internetten verdim ametist kolye ve pembe quartz bileklik. Tam verecektim ona , işler yolunda gitmedi. Onun verdiği hediyeler kaldı, ben ona veremeden bitti her şey işte.

2mApoo

80+ Silver
İstanbul'a gitmiştik orda taksim de taş sandığı yerine götürmüştü beni bayağı ilgiliydi doğal taşlara. Bende internetten verdim ametist kolye ve pembe quartz bileklik. Tam verecektim ona , işler yolunda gitmedi. Onun verdiği hediyeler kaldı, ben ona veremeden bitti her şey işte.
Aga bende normalde demir kolye alcaktım sonra bunları keşfettim. Beraberinde ona özel hediyeler yaptırdım ve baya tuzluydular özel yapım hediyeler :D
Sonra elimde kaldı hepsi. 2 günde bir kargo geliyor bende 2 günde bir balkonda ateşi yakıyorum bunları yakmak için. Normalde kolyeyi parçalıyacaktım ama o kadar güzelki kıyamadım yapmaya :/ Hakısızlık olur çünkü kolyeye

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,580
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Tesadüf değil bence bu . Direk senin kaderin CTRL-C CTRL -V benim kaderime yazılmış.
Hatırlattığım için sorry :')
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maykıl yazmıştı herkes senin gibi kabul ederse yollarım ama diğerleri için çok özür dilerim cidden
Mesaj otomatik birleştirildi:

İzahı olmayan şeyin mizahı olur. Gülün anasını satayım bende haftalardır gülüyom knkm :D
Bu arada geçmiş olsun hocam varsa içinizde kalan bir şey sonra özelden de konuşabiliriz.

Grambel16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
E.Y
Ben nişanlanıp ayrıldım ve nişanlı olduğum eşimle tekrar bir araya gelip evlendik, her şeyde bir hayır vardır belki günün birinde yine kısmetin de olur 😊

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Ben nişanlanıp ayrıldım ve nişanlı olduğum eşimle tekrar bir araya gelip evlendik, her şeyde bir hayır vardır belki günün birinde yine kısmetin de olur 😊
maşallah hocam allah mutluluğunuzu daim etsin, çok sevindirici.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,580
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

2mApoo