Beyler @Maykıl haftalar önce vercektim ama elime bugün geldi kargo öğle vakti ona vercektim ama mesajımı şuan görebilmiş. İlk isteyen o ama siz hine aranızda anlaşın ihtiyacı olan kişiye verelim benim için farketmez ama zor durumda olanların alması tabikide daha çok isteriz. Ama kim alamadıysa da özür dilerimben haftalar önce istemiştim bana sabah mesaj attı görmediw Şuan bakabildim çok fazla ihtiyacı olmayan biri varsa ben alabilirim
Bana farketmez.Beyler @Maykıl haftalar önce vercektim ama elime bugün geldi kargo öğle vakti ona vercektim ama mesajımı şuan görebilmiş. İlk isteyen o ama siz hine aranızda anlaşın ihtiyacı olan kişiye verelim benim için farketmez ama zor durumda olanların alması tabikide daha çok isteriz. Ama kim alamadıysa da özür dilerim
@DA_mødları_çok_iyi
@tamer oyunda
@Kyuten
@Atyxah
Olum bir kötü oldum, bende ametist taşı kolye almıştım bunun bir değişiydi bir de bileklik almıştım. Bende veremeden gitti, anneme verdim bende. Anılarım aklıma geldi üzdün bak beni deNormalde ben manitaya vermek için birkaç hediye almıştım ama ona vermeden gitti. :'(
Hediyelerin bazılarını yaktım bir tek kolye kaldı. Onu da isteyene verebilirim kendi sevgilisine - annesine yada arkadaşına fln verebilir. Elimde boşuna duracağına değerlendireyim dedim. Resmi aşağıda.
AMETİST TAŞI DOĞAL KOLYE. Basit demir kolyelerden daha güzel ve estetik bence. Ametist taşını araştırın zaten bilgilenirsiniz. Yanında tütsülerde vardı ama bana gelirken kargoda kırılmış . İsteyene kargo ücretini karşılamak şartıyla bedavaya verebilirim
Alıntıyı görüntüle
ulan tam hüzünlendim bu yorumu gördüm ALLAH affetsin gülme krizine girdimSalla gitsin zaten erkek adamın erkek sevgilisi olur
Aga dediğim gibi benim için cidden farketmiyor çünkü kazancım yok. İsteğim ihtiyacı olan biri olması diğer arkadaşlarda yazssaydı anlaşın ben yollim kişiye.Hocam eğer vereceğiniz biri olmazsa alabilirim. Bu taş bana da lazımdı aslında.
O zaman önce yazana yolla ya anlaşmayla olacağını sanmıyorum.Aga dediğim gibi benim için cidden farketmiyor çünkü kazancım yok. İsteğim ihtiyacı olan biri olması diğer arkadaşlarda yazssaydı anlaşın ben yollim kişiye.
Tesadüf değil bence bu . Direk senin kaderin CTRL-C CTRL -V benim kaderime yazılmış.Olum bir kötü oldum, bende ametist taşı kolye almıştım bunun bir değişiydi bir de bileklik almıştım. Bende veremeden gitti, anneme verdim bende. Anılarım aklıma geldi üzdün bak beni de
Maykıl yazmıştı herkes senin gibi kabul ederse yollarım ama diğerleri için çok özür dilerim ciddenO zaman önce yazana yolla ya anlaşmayla olacağını sanmıyorum.
İzahı olmayan şeyin mizahı olur. Gülün anasını satayım bende haftalardır gülüyom knkmulan tam hüzünlendim bu yorumu gördüm ALLAH affetsin gülme krizine girdim
Estağfurullah hocam güzel bir yere gitsin yeter .Tesadüf değil bence bu . Direk senin kaderin CTRL-C CTRL -V benim kaderime yazılmış.
Hatırlattığım için sorry :')
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maykıl yazmıştı herkes senin gibi kabul ederse yollarım ama diğerleri için çok özür dilerim cidden
Mesaj otomatik birleştirildi:
İzahı olmayan şeyin mizahı olur. Gülün anasını satayım bende haftalardır gülüyom knkm