Neler Yeni

Dileyene Sevgilisine Vermesi İçin Kolye Verebilirim !

2mApoo

80+ Silver
Resimde çok büyük duruyor fotoğrafı var mı elinizde?
Aga sandığın kadar büyük deil fotosu elimde yok çekmedim fotoğrafını ama bence tam boyutunda.
Ölçüleri yeterli bir kolye için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ametist i aldım gitti çok güzelmiş.
Hayırlı olsun knkm :D Allah utandırmasın :')
saolasın aştım ama aşmadım :D
Aynıııııı durumdayım valla :peeposad:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kimseye vermezsen anneme verebilirim :] Ya da bunu sen yapabilirsin.
Aga gitti ya valla çok üzgünüm
Başka yarım kalan hediyelere o zaman :PeepoLeave:

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Normalde ben manitaya vermek için birkaç hediye almıştım ama ona vermeden gitti. :'(
Hediyelerin bazılarını yaktım bir tek kolye kaldı. Onu da isteyene verebilirim kendi sevgilisine - annesine yada arkadaşına fln verebilir. Elimde boşuna duracağına değerlendireyim dedim. Resmi aşağıda.

AMETİST TAŞI DOĞAL KOLYE. Basit demir kolyelerden daha güzel ve estetik bence. Ametist taşını araştırın zaten bilgilenirsiniz. Yanında tütsülerde vardı ama bana gelirken kargoda kırılmış . İsteyene kargo ücretini karşılamak şartıyla bedavaya verebilirim

Alıntıyı görüntüle
bil bakalım ne yok :D

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Normalde ben manitaya vermek için birkaç hediye almıştım ama ona vermeden gitti. :'(
Hediyelerin bazılarını yaktım bir tek kolye kaldı. Onu da isteyene verebilirim kendi sevgilisine - annesine yada arkadaşına fln verebilir. Elimde boşuna duracağına değerlendireyim dedim. Resmi aşağıda.

AMETİST TAŞI DOĞAL KOLYE. Basit demir kolyelerden daha güzel ve estetik bence. Ametist taşını araştırın zaten bilgilenirsiniz. Yanında tütsülerde vardı ama bana gelirken kargoda kırılmış . İsteyene kargo ücretini karşılamak şartıyla bedavaya verebilirim

Alıntıyı görüntüle
Çok güzelmiş ama benim verecek kimsem yok:/

Efee.d

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Efe Çetin

Alıntıyı görüntüle
Duruyorsa sevgilime verebilirim

2mApoo

80+ Silver
Top Bottom