Dileyene Sevgilisine Vermesi İçin Kolye Verebilirim !

Tesadüf değil bence bu . Direk senin kaderin CTRL-C CTRL -V benim kaderime yazılmış.
Hatırlattığım için sorry :')
İstanbul'a gitmiştik orda taksim de taş sandığı yerine götürmüştü beni bayağı ilgiliydi doğal taşlara. Bende internetten verdim ametist kolye ve pembe quartz bileklik. Tam verecektim ona , işler yolunda gitmedi. Onun verdiği hediyeler kaldı, ben ona veremeden bitti her şey işte.

İstanbul'a gitmiştik orda taksim de taş sandığı yerine götürmüştü beni bayağı ilgiliydi doğal taşlara. Bende internetten verdim ametist kolye ve pembe quartz bileklik. Tam verecektim ona , işler yolunda gitmedi. Onun verdiği hediyeler kaldı, ben ona veremeden bitti her şey işte.
Aga bende normalde demir kolye alcaktım sonra bunları keşfettim. Beraberinde ona özel hediyeler yaptırdım ve baya tuzluydular özel yapım hediyeler :D
Sonra elimde kaldı hepsi. 2 günde bir kargo geliyor bende 2 günde bir balkonda ateşi yakıyorum bunları yakmak için. Normalde kolyeyi parçalıyacaktım ama o kadar güzelki kıyamadım yapmaya :/ Hakısızlık olur çünkü kolyeye

Tesadüf değil bence bu . Direk senin kaderin CTRL-C CTRL -V benim kaderime yazılmış.
Hatırlattığım için sorry :')
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maykıl yazmıştı herkes senin gibi kabul ederse yollarım ama diğerleri için çok özür dilerim cidden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İzahı olmayan şeyin mizahı olur. Gülün anasını satayım bende haftalardır gülüyom knkm :D
Bu arada geçmiş olsun hocam varsa içinizde kalan bir şey sonra özelden de konuşabiliriz.

Ben nişanlanıp ayrıldım ve nişanlı olduğum eşimle tekrar bir araya gelip evlendik, her şeyde bir hayır vardır belki günün birinde yine kısmetin de olur 😊

Geri