Dinler diye bir şey yoktur hocam hepsi Allah'ın dini fakat insanlar çok güzel tahrif etti ve Allah katında tek din İslam'dır.Hocam dinleri araştır hangisi mantıklı gelirse ona inan
Hocam mesela Hristiyanlar böyle düşünmüyordur.Dinler diye bir şey yoktur hocam hepsi Allah'ın dini fakat insanlar çok güzel tahrif etti ve Allah katında tek din İslam'dır.
Ki zaten yeryüzüne gönderilen tüm dinlerin ortak amacı Allah'ın varlığı ve tek ilah olduğu ve ona kulluk etmemiz gerektiği...
Çocukken Allah a söven sevmeyen insanları anlamıyordum Allahın "a" sını bile küçük yazmazdık küçükken çok din baskısına mağruz kaldım 5 yaşından 13 yaşına kadar kuran kurslaarına götürüldüler o zaman lar güzel geliyodu anlamını bilmediğin dua ları okutmaları anlamını bilmediğin kelimeyi ezberleyip hocaya verip seviye atlaman bize her şeyin iyi tarafını gösterdiler ama büyüyene kadar gün geçtikce hergün daha çok sorgulamaya başladım gün ler geçtikce de dinden o kadar da soğuyordum küçükken baskılanan din sevgisi şuan dinden çıkmaysa kadar götürdü beni ne yapacağımı bilemiyorum yardım ederseniz sevinirim
Zaten çıkmışsın. Herkes bu yoldan geçiyor. İlk başta ağır geliyor. "Ne yapacağımı bilemiyorum, yardım edin" denecek bir durum değil bu. Sanki dinli olman lazım gibi. Ya da tersi. Sen zaten sabah uyandığında içinden namaz kılmak gelir veya gidip kahvaltı yapmak. Hangisini içten istiyorsan onu yap. Üstüne düşünme.Çocukken Allah a söven sevmeyen insanları anlamıyordum Allahın "a" sını bile küçük yazmazdık küçükken çok din baskısına mağruz kaldım 5 yaşından 13 yaşına kadar kuran kurslaarına götürüldüler o zaman lar güzel geliyodu anlamını bilmediğin dua ları okutmaları anlamını bilmediğin kelimeyi ezberleyip hocaya verip seviye atlaman bize her şeyin iyi tarafını gösterdiler ama büyüyene kadar gün geçtikce hergün daha çok sorgulamaya başladım gün ler geçtikce de dinden o kadar da soğuyordum küçükken baskılanan din sevgisi şuan dinden çıkmaysa kadar götürdü beni ne yapacağımı bilemiyorum yardım ederseniz sevinirim
TamamHocam mesela Hristiyanlar böyle düşünmüyordur.