Neler Yeni

Dine inanmayan arkadaşın olması

İsimyok08

80+ Bronze
Benim vardı. Müslümanlığa inanmıyordu. Yunan mitorolojisimi ne ona inaniyordu. Çocuk yanımda hiç din konuşmadı. Hatta siyasi görüşlerimiz bile zıttı. Siyaset yaparken sinirleniyorduk. Bitince normal devam ediyorduk. Yani ayrımcılık Vb. Yapmayın. Yoldan çıkarma gibi bi durum olmaz. Yoldan çıkma durumu senin iradenle olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muri

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
atomlar bilinçsiz varliklardir kardeşim bir işi yapmak için onu yapmaya gucün yetmeli suan senle konuşurken klavyeyi kullandigim elim atomlardan olusuyor milyonlarca atomu ben yönlendiriyorum peki atom neden kurallara uyuyor aslinda uymuyor çünku atom kuvvet irade sahibi degil ben de atoma emir vericek bilgiye sahip değilim ayni atom benim tat almami konusmami sagliyor peki atom bunu nasil yapabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadasa anlattim oku anlarsin
Atomlara emir vermiyorsun içlerindekiler sayesinde kendileri hareket ediyor.veya başka bir şey yapıyor.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dostum sen dedin Allah'ı ispatladım diye şimdide bana ispatla diyorum konuyu nereye çekiyorsun.
Kanka Allah diyorsun bu 3-5 cümleyle anlatılacak birşeymi ama istersen gerekli kaynaklardan özenli araştırmalar yapıp sana yazabilirim.
(Biraz uzun sürer burada yazılmaz)

robin

80+ Silver
atomlar bilinçsiz varliklardir kardeşim bir işi yapmak için onu yapmaya gucün yetmeli suan senle konuşurken klavyeyi kullandigim elim atomlardan olusuyor milyonlarca atomu ben yönlendiriyorum peki atom neden kurallara uyuyor aslinda uymuyor çünku atom kuvvet irade sahibi degil ben de atoma emir vericek bilgiye sahip değilim ayni atom benim tat almami konusmami sagliyor peki atom bunu nasil yapabiliyor

arkadasa anlattim oku anlarsin
Cidden şaka gibisin...

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Ben cıkıyorum bu sohbetten daha ne anlattıklarını bilmiyorlar.

robin

80+ Silver
Araştırma yapiyim dedim

Valla ne pis bir şey bu ya?

Mehmet Anıl

80+ Silver
Atomlara emir vermiyorsun içlerindekiler sayesinde kendileri hareket ediyor.veya başka bir şey yapıyor.
kendileri hareket ediyor diyorsun kanitin ne bunlar iradesiz cansiz atonlar kardesim milyonlarca atom ayni kurala uyuyoe farkindasin degilmi

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
kendileri hareket ediyor diyorsun kanitin ne bunlar iradesiz cansiz atonlar kardesim milyonlarca atom ayni kurala uyuyoe farkindasin degilmi
Ya hocam ne diyorsun sen saçmalama araştır gel sinirlendirmeyin adamı

Impe

80+ Silver
Orda demek istenen evlenmeye gücü yeten hem madden h3m yaş olarak ama siz hemen yanlış yerlere cekmişsiniz

Mehmet Anıl

80+ Silver
Araştırma yapiyim dedim

Valla ne pis bir şey bu ya?

Ya hocam ne diyorsun sen saçmalama araştır gel sinirlendirmeyin adamı
bana diyecegine kendin arastir kardesim kirmizi asa izle sinan canan osman bulut konusmasini izle

Impe

80+ Silver
Yaş itibariyle erginlik çağını kadınlar için on yedi, erkekler için on sekiz-on dokuz yaşları kabul eden alimler de vardır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,383
Üyeler
168,438
Son üye
Nesqufy
Top Bottom