Evrim Köşkü
80+
Ben ateistim.
Bunu sen mi yazıyorsunMüslümanım
neden
uzun zamandır dinsiz takılıyordum ve içim hep buruktu böyle dünyevi her şey güzel olsa bile huzur bulamıyordum ve ara sıra Allah a küfür ediyordum
sonradan baya hastalandım ve Allah a dua etmeye başladım dua ettikçe içim ferahladı ve iyileşince devam edeceğim dedim
baya iyileştim ve devam ediyorum gerçekten içim çok huzurlu
umarım bu huzuru herkes tadar
Placeboyu bilir misiniz hocamMüslümanım
neden
uzun zamandır dinsiz takılıyordum ve içim hep buruktu böyle dünyevi her şey güzel olsa bile huzur bulamıyordum ve ara sıra Allah a küfür ediyordum
sonradan baya hastalandım ve Allah a dua etmeye başladım dua ettikçe içim ferahladı ve iyileşince devam edeceğim dedim
baya iyileştim ve devam ediyorum gerçekten içim çok huzurlu
umarım bu huzuru herkes tadar
bi kitabi anlicaz diye 99 cilt tefsir okuyoz yawDediğim gibi tefsir iyi açıklıyor bence
Yakışmadı PalaBenim dinim imanım paradır. Para bana istediğim her şeyi veriyor. Ona sadık kalıyorum ve tapıyorum beni sürekli ödüllendiriyor. Diğer tanrılar gibi sert de değil.
Türk lirası değildir heralde ya. Yok yok TL değildir. Dimi ?Benim dinim imanım paradır. Para bana istediğim her şeyi veriyor. Ona sadık kalıyorum ve tapıyorum beni sürekli ödüllendiriyor. Diğer tanrılar gibi sert de değil.
Bağışlamam, Affetmem, Hatırlamam. Şehir ve Para yiğidi bozar.Yakışmadı Pala
18 tane tanrım olursa Türk lirası da olur ama katar dinarı iyidir yauvTürk lirası değildir heralde ya. Yok yok TL değildir. Dimi ?
İmzan %100 doğru hocam.Kimse kimseyi önceden ne yaptı diye eleştirmesin önüne baksın