Direk fişe takılıp çalışan led ışık

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
5,309
Selam belki yanlış kategoriye açmış olabilirim konuyu ama en yakın olarak bunu düşündüm şimdi geleyim soruma direk aldığım gibi hiçbirşey yapmadan laps diye fişe takıp çalıştırabileceğim led ışık varmıdır elektrikçiye sordum gidip yok dedi ve 1 metre led için 300tl dedi açıkçası azcık sallayıp kazıklamaya çalıştığını düşündüğüm için bi sorayım dedim böyle bir led ışık varmıdır varsa link atabilirseniz çok sevinirim.

Selam belki yanlış kategoriye açmış olabilirim konuyu ama en yakın olarak bunu düşündüm şimdi geleyim soruma direk aldığım gibi hiçbirşey yapmadan laps diye fişe takıp çalıştırabileceğim LED ışık varmıdır elektrikçiye sordum gidip yok dedi ve 1 metre LED için 300tl dedi açıkçası azcık sallayıp kazıklamaya çalıştığını düşündüğüm için bi sorayım dedim böyle bir LED ışık varmıdır varsa link atabilirseniz çok sevinirim.
Bunun gibi bir şey mi ?

Direk fiş nasıl oluyor hocam?

teknik olarak evet direk fişe takayım çalışsın istiyorum
220v led yazınca bir sürü çıkıyor zaten. Bence gözüne en dayanıklı ve yorumları güzel olanı al.

Direk fiş nasıl oluyor hocam?
ya işte direk prize takayım çalışsın başka birşeyi ile uğraşmayayım istiyorum elektrikçi lehim mehim birsürü bişiler dedi öyle şeylerden anlamadığım için direk fişe takılınca yanan bir led şerit istiyorum

Geri