arkadaşlar merhaba. yakın zamanda pc topladım bazı oyunlar oynuyorum. kolla oynmak istiyorum aynı zamanda fifa çok oynuyorum o yüzden oyun kolu almak istiyorum. fakat piyasada 10 liraya da kol var 1000 liraya da. önerilerinizi bekliyorum.
Hocam keşke bütçenizi de belirseydinizarkadaşlar merhaba. yakın zamanda PC topladım bazı oyunlar oynuyorum. kolla oynmak istiyorum aynı zamanda fifa çok oynuyorum o yüzden oyun kolu almak istiyorum. fakat piyasada 10 liraya da kol var 1000 liraya da. önerilerinizi bekliyorum.
bütçeden değil de f/p olması daha önemli. varsa önerebiliceğiniz buyrun hocam beklemedeyimHocam keşke bütçenizi de belirseydiniz![]()
arkadaşlar merhaba. yakın zamanda PC topladım bazı oyunlar oynuyorum. kolla oynmak istiyorum aynı zamanda fifa çok oynuyorum o yüzden oyun kolu almak istiyorum. fakat piyasada 10 liraya da kol var 1000 liraya da. önerilerinizi bekliyorum.
Hocam f/p demek ucuz demek değildir fiyatına göre iyi demektir.bütçeden değil de f/p olması daha önemli. varsa önerebiliceğiniz buyrun hocam beklemedeyim
hocam ben ucuz olsun demedim ki f/p ne demek biliyorum. ama 1klık gampad ile pek işim olmaz 1 2 oyun için alıcam idareten. max 200-250 diyelim o zamanHocam f/p demek ucuz demek değildir fiyatına göre iyi demektir.
Size 1000₺ lik gamepad öneririm fiyatına göre çok iyidir yada 100₺ lik gamepad vardır fiyatına göre iyidir...
Monster Pusat öneririm o zaman...hocam ben ucuz olsun demedim ki f/p ne demek biliyorum. ama 1klık gampad ile pek işim olmaz 1 2 oyun için alıcam idareten. max 200-250 diyelim o zaman
Monster Pusathocam ben ucuz olsun demedim ki f/p ne demek biliyorum. ama 1klık gampad ile pek işim olmaz 1 2 oyun için alıcam idareten. max 200-250 diyelim o zaman