Neler Yeni

Direksiyon mu Gamepad mi daha mantıklı ?

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Direksiyon yada gamepad almayı düşünüyorum sizce hangisini almak daha mantıklı ? Şu gamepad daha iyi veya şu direksiyon seti daha iyi gibi tavsiyeleriniz varsa iyi olur 1K bütçem var bu bütçede f/p bir şeyler bulabilir miyim ? 1.5K ya kadar bütçeyi arttırabilirm.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,732
İsim
misfit
1K bütçe'de alacağın direksiyon elinde kalır. 3k ve üstüne çıkmadığın sürece gamepad daha mantıklı bence. Şu anki fiyatlarını bilmiyorum ama Xbox gamepad'ini şiddetle tavsiye ederim.

Edit: İkisinin de fiyatı birbirine yakın, tercih sana kalmış.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,496
İsim
Mert Can Ergün
Gamepad daha iyi

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,273
İsim
Abdullah Aydoğdu
1.5k ya logitech dfgt direksiyon bulursun ama 2 ay sonra bozulursa elinde patlar. Ben olsam gamepad alırdım.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,494
İsim
Diyarhan
Kaliteli Gamepad > DFGT ye kadar olan direksiyonlar. Sonrası zaten çok pahalı 4 5k adam akıllı direksiyonlar.

Megan

80+ Silver
Bende monster pusat gamepad var bir türlü alışamadım. Forza falan oynuyorum ama ya gamepadin ölü bölgesi fazla olduğundan ya da ben gamepad ile oynayamadığımdan bir türlü oynayamıyorum. Sizin bütçeniz azmış bu fiyata kaliteli direksiyon olmaz en iyisi gamepad alın

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Eren
dualsense al

mythrowib

80+ Silver
İkinci el dfgt alırdım. Gerçek hissiyatı verir diğerinde kolla oynuyorsun. Bence

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1K bütçe'de alacağın direksiyon elinde kalır. 3k ve üstüne çıkmadığın sürece gamepad daha mantıklı bence. Şu anki fiyatlarını bilmiyorum ama Xbox gamepad'ini şiddetle tavsiye ederim.

Edit: İkisinin de fiyatı birbirine yakın, tercih sana kalmış.
Sanırım xbox modelinde titreşim vs gibi bir özellik yok dualsense daha iyi bir tercih olmaz mı ? Ayrıca benim bilgisayarımda Bluetooth yok, wireless var mı dualsense de ?

FocSayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Berk Sarı
Sanırım xbox modelinde titreşim vs gibi bir özellik yok dualsense daha iyi bir tercih olmaz mı ? Ayrıca benim bilgisayarımda Bluetooth yok, wireless var mı dualsense de ?
Kendim kullanıyorum xbox kolunun bu modelini titreşim var

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,732
İsim
misfit
Xbox'da titreşim var fakat Dualsens'deki bambaşka bir teknoloji. Bağlantılar konusunda bir bilgim yok, ayrı konu açarsan daha iyi olur. Xbox önerme sebebim daha ergonomik olması, ele gerçekten tam oturuyor. Daha önce Dualsens denemediğim için o konuda yorum yapamayacağım.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,098
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
İkinci el alma şansın varsa Logitech DFGT öneririm, kendim de kullanıyorum ve gayet güzel bir model bence.
Fırsat kovalarsan 1500 TL'ye bulabilirsin. Ben 2 hafta önce 1100 TL'ye aldım.

Top Bottom