direksiyon önerisi (gerçekçi )

flare

80+
Reaksiyon skoru
40
Bütçe
5000
Çok para da vermek istemiyorum 5k yazdım ama belki çok güzelse yine de alırım.Gerçekçi bir direksiyon istiyorum manuel vites yanında olursa da güzel olur,arada denk geliyorum drift yaparken arabaya göre kendisi dönebiliyor bazı direksiyonlar gerçekteki gibi o tarz özellikleri de olan güzel bir direksiyon varsa olabilidiğince gerçekçi önerirseniz sevinirim.

Çok para da vermek istemiyorum 5k yazdım ama belki çok güzelse yine de alırım.Gerçekçi bir direksiyon istiyorum manuel vites yanında olursa da güzel olur,arada denk geliyorum drift yaparken arabaya göre kendisi dönebiliyor bazı direksiyonlar gerçekteki gibi o tarz özellikleri de olan güzel bir direksiyon varsa olabilidiğince gerçekçi önerirseniz sevinirim.
İkinci elde Logitech G27ler var sıfırı bulunmuyor ama g29dan daha çok hoşuma gidiyor benim vitesi vs.

O bütçede en mantıklı G29 + Shifter alabilirsiniz. 6 aydır kullanıyorum gayet memnunum.

bunların farkları tam olarak ne oluyor tip dışında hassasiyet farkı mı oluyor bununla

Thrustmaster TMX Pro arasındaki fark ne​

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok eski ilan hocam
1 ay yazıyordu ona kanmışım

bunların farkları tam olarak ne oluyor tip dışında hassasiyet farkı mı oluyor bununla

Thrustmaster TMX Pro arasındaki fark ne​

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 ay yazıyordu ona kanmışım
Logitech G29 öneririm gerçek araba direksiyonu gibi.

Ben g29 yerine T150 almayı tercih ederdim daha çok hoşuma gidiyor İkinci el fiyatlarına bakmadım ama 5k altına bulunur heralde.

G29 veya G920yi alabilirsiniz. İkinci elde vitesiyle beraber satanlar da var 3-4k bandında. Bende de G920 var fazlasıyla yeterli bu bütçede.

G29

Geri