Neler Yeni

Yardım DİREKSİYON SETİ KİRALICAM YARDIM

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Berk

MOON_MVR

80+ Bronze
Bak bu arkadaş yanlış hatırlamıyorsam telefonunu calmislardi sana anlatır belki olayı bu ülkede polise bile guvenilmiyor ne yazikki
Basit sistemleri var knk böyle kiralama firmalarını araç kiralıyor gibi hesap et. Atıyorum direksiyon kiralıcaksın 1 aylığına ve ücret olarak 2000 tl verdiğini var say.

Bunun üstüne senden depozito ücreti isteniyor ürün çalınırsa arza yaparsa vesaire için.

Daha sonradan temiz bir sicilin olup olmadığına bakılıyor.

Ayrıyetten kullandığın kredi kartında veya banka kartında ürününün satış fiyatının 3/1 i kadar miktar olmak zorunda ki bloke koysunlar.

Tüm bunlardan geçersen kimlik resmini ve selfini alıyorlar ve sana ürünü yolluyorlar.

Ürün genelde çok krili ve sigara kokan şekilde geliyor.

Neyse işte oynadın ettin geri yollucaksın kargo parası sana ait. Bir direksiyon seti yollamak da 300 tl den aşşağı değil. (Zorunlu yurtiçi kargo çalıştırıyorlar.)

Ürünü geri yolladın 7 gün kiralayan işinin onayını bekle.

Daha sonra depozitonun geri gelmesini bekle bir 7 gün daha.
Tüm bunlardan sonra da bankandaki o 3/1 miktarının blokesinin kalkma olayını bekle genelde bu olay diğer şeylere beraber 1 ayı geçiyor işte toplam.

Kısaca çekilcek çile değil bro.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Kankam samsunda yaşıyor isen veriyim takıl bi süre sıkıntı yok da bu tarz uygulamalar da çok tilt olaylar var yok işte risk skoruna bakılacak e devlet sicil geçmşine bakılacak ürünün belli bir ücreti depozito verilecek falan fistan uğraş dur.
Üstelik ödemede bir gün bile geçirsen, takibe koyuyorlar.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Basit sistemleri var knk böyle kiralama firmalarını araç kiralıyor gibi hesap et. Atıyorum direksiyon kiralıcaksın 1 aylığına ve ücret olarak 2000 TL verdiğini var say.

Bunun üstüne senden depozito ücreti isteniyor ürün çalınırsa arza yaparsa vesaire için.

Daha sonradan temiz bir sicilin olup olmadığına bakılıyor.

Ayrıyetten kullandığın kredi kartında veya banka kartında ürününün satış fiyatının 3/1 i kadar miktar olmak zorunda ki bloke koysunlar.

Tüm bunlardan geçersen kimlik resmini ve selfini alıyorlar ve sana ürünü yolluyorlar.

Ürün genelde çok krili ve sigara kokan şekilde geliyor.

Neyse işte oynadın ettin geri yollucaksın kargo parası sana ait. Bir direksiyon seti yollamak da 300 TL den aşşağı değil. (Zorunlu yurtiçi kargo çalıştırıyorlar.)

Ürünü geri yolladın 7 gün kiralayan işinin onayını bekle.

Daha sonra depozitonun geri gelmesini bekle bir 7 gün daha.
Tüm bunlardan sonra da bankandaki o 3/1 miktarının blokesinin kalkma olayını bekle genelde bu olay diğer şeylere beraber 1 ayı geçiyor işte toplam.

Kısaca çekilcek çile değil bro.
Okurken bile yoruldum :)

Top Bottom