Neler Yeni

Direksiyon Sınavı Güzergah

k7lest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
klest
bilindik bir şehirde değil sınavım ve bu konuda hiçbir kaynak yok. güzergahı da ezberleyemem 1 haftada. acaba bunu sınavda komisyon bana söyleyebilirmi yoksa kalma sebebi mi. yönetmelikte sıkıntı değil diyor. youtube eğitmenleri kesin bilmelisiniz diyor

gunesss

80+
ezberlersin dostum merak etme, sürekli aynı yolda her gün 1 saat araba sürdüğünde aklında kalıyor ister istemez, ben alalı kaç yıl oldu şimdi otursam yine aynı rotayı giderim, ehliyet hiç büyütüldüğü gibi zor bir şey değil kendini bu kadar germene gerek yok rahat ol

ben sınavda o kadar rahattım ki komisyondan birisinin tuvaleti geldiği için artık 50km/h sınırına çok takılma demişlerdi, rahat kullandığımı fark edince saldılar beni parklardan sonra, spesifik sinyal hatası falan yapmadığın sürece ve arabayı kullanabiliyorsan hiçbir sorun yaşamazsın

Reindi

80+ Silver
o güzergahı ölene kadar unutmayacaksın 1 haftada ezberleyebilir miyim diyor :D

k7lest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
klest
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o güzergahı ölene kadar unutmayacaksın 1 haftada ezberleyebilir miyim diyor :D
keşke öyle olsa ben razıyım 😆
Mesaj otomatik birleştirildi:

ezberlersin dostum merak etme, sürekli aynı yolda her gün 1 saat araba sürdüğünde aklında kalıyor ister istemez, ben alalı kaç yıl oldu şimdi otursam yine aynı rotayı giderim, ehliyet hiç büyütüldüğü gibi zor bir şey değil kendini bu kadar germene gerek yok rahat ol

ben sınavda o kadar rahattım ki komisyondan birisinin tuvaleti geldiği için artık 50km/h sınırına çok takılma demişlerdi, rahat kullandığımı fark edince saldılar beni parklardan sonra, spesifik sinyal hatası falan yapmadığın sürece ve arabayı kullanabiliyorsan hiçbir sorun yaşamazsın
eywallah

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bilindik bir şehirde değil sınavım ve bu konuda hiçbir kaynak yok. güzergahı da ezberleyemem 1 haftada. acaba bunu sınavda komisyon bana söyleyebilirmi yoksa kalma sebebi mi. yönetmelikte sıkıntı değil diyor. youtube eğitmenleri kesin bilmelisiniz diyor

Bu forma göre değerlendirme yapıyorlar. Nasıl sinyal vermemek kırmızı bir hata ise güzergahta kırmızı bir hatadır. Eğer güzergah dışına çıkarsan kırmızı hata ile bırakırlar.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Gideceğin güzergâhta 7 gün eğitim alacaksın ezberleyemiyorsan bir zahmet kursa gidip ehliyet almaya çalışma :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,305
Üyeler
163,140
Son üye
bay_noob
Top Bottom