Neler Yeni

Direksiyon sınavında kemer takmadığımı komisyon fark etmedi

AGAH41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Agah Demirkol
direksiyon sinavina bugun girdim ve sinavda kemer takmayı unuttum ve kimse fark etmedi ben fark ettigimde ise bir süre geçmişti ve yoldaydık o yüzden takmakla takmamak arasında kaldım yolda giderken 2-3 dakika geçtikten sonra komisyon kemeri takmamışsın diye bana söyledi sağa çek dedi ve sınavı bitirdi
bu sunava itiraz edebilir miyim ?
en başından fark etmesi gerekmez miydi

eneskaya6

80+ Silver
Fark etmediler değil, kemer takmadan yola çıkıp çıkmayacağını beklemişlerdir. kemersiz sürdüğün içinde doğal olarak kalırsın.

AGAH41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Agah Demirkol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamam da yola çıktık ve ilerledik 500 metre civarında bir yol gittik sonrasında kemer sesi ötmeye başladı

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ilyas koç
İtiraz etsen neye edeceksin ? Her türlü kalmış oluyorsun zaten , kemer takmamışsınki.

Komisyon sana kemerini tak, aynanı kontrol et, sinyal ver vs demez. Bunları yapıp yapmadığını kontrol eder.

Araba kemer uyarısı vermese şansa geçermişsin, dikkat etmemişler.

The Semih

80+ Gold
Hacı yanlış anlamada çocuk musun bu nasıl bir düşünce, adam seni yola çıkmadan uyarırsa sınavın ne anlamı kaldı ? seni sınava sokuyor adı üstünde sen kendin düşünceksin kemerini felan. Herşeye müdahale ederlerse senin ehliyetinin geçerliliğini sorgularım. Kemeri kendin takıcaksın kimse seni uyarmaz ayrıca sınav anında kimsenin sana onu yap bunu yap demesi kesinlikle yasak.

Üniversite sınavında hoca sana yanlış işaretlemişşin diye uyarıyormu? uyarmıyor.

Top Bottom