Direksiyon vs gamepad

Reaksiyon skoru
5
forza horizon 4 oyunu için xbox 9.nesil gamepad mi yoksa rampage in 900 derecelik gamepadi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım

Direksiyon sanki daha gerçekçi bir deneyim vericek gibi ama gamepadin de tasarımı olsun çok hoşuma gidiyor bir de uzanarak da pynayabiliyorsun deneyimli arkadaşlar ya da bu konuda az çok bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden peki

forza için gamepad daha rahat oluyor

Gamepad bence çünkü çoğu başka oyunda kullanabilirsin

Ya direksiyon çok güzel ama emin ol gamepad de çok güzel. Ayrıca gamepad başak oyunlarda da oynayabilirsin ama sırf forza içinse direksiyon.

Direksiyon alıyosan kaliteli bi şey al o zaman değer ama alamıyosan gamepad bence.

Direksiyon öneririm fakat bunu değil. İkinci elden veya sıfır g29 bakabilirsin, direksiyonu sadece forza için değil ets Assetto F1 gibi oyunlarda da kullanabilirsin (Sırf Forza için direksiyon önermem)

Direksiyon öneririm fakat bunu değil. İkinci elden veya sıfır g29 bakabilirsin, direksiyonu sadece forza için değil ets Assetto F1 gibi oyunlarda da kullanabilirsin (Sırf Forza için direksiyon önermem)
kaç para tutar g29 ikinci el uygun bulamadım da ben daha g29 u

direksiyon alırsam f1 oynarım

kaç para tutar g29 ikinci el uygun bulamadım da ben daha g29 u

direksiyon alırsam f1 oynarım
fiyatlar 2,5 3 sularında 1 1,5'a bulunmaz zaten, ben rampage'i önermem o fiyata tabi bütçeni bilemiyorum

Geri