Neler Yeni

Direnç ile İMEİ ? (Yurtdışı telefon)

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ömer Durmuş
arkadaşlar yurt dışı bir telefon alacağım ve telefoncu bu telefonun direnc ile imei atilanilecegini söyledi daha onceden dirençli telefon alip herhangi bir sorun yaşayan varmı acaba ?

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
modeli nedir

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Ben poco X3 pro kullanıyorum. Alırken istediğin gibi IMEI atabilirsin demişti satan telefoncu. Sonrasında öğrendim ki IMEI atılabilmesi için direnç atılması gerekiyormuş. Başka bir telefoncuda işlemi yaptırdım. Fakat pahalı ve riskli bir işlem. Direkt anakart üzerinde lehim işlemi yapılıyor sonuçta. Şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım ama riskli ve pahalı bir işlem.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
olur. telefoncu acemi değilse sorun olmaz.

HADOLEITE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Halit
Kanka bildiğim kadarıyla dirençten sonra wifide kopa, şebekede çekmeme sorunları yaşıyanlar varmış ama tam emin değilim. Bir de youtubede mi 11 ultraya direnç attıkları bir video var.. O videoda bildiğin telefonu kesip biçi dirençi falan değiştiriyolar cart curt. Ben olsam snapdragonlu almazdım. Ya da kaçak alma kanka.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ömer Durmuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka bildiğim kadarıyla dirençten sonra wifide kopa, şebekede çekmeme sorunları yaşıyanlar varmış ama tam emin değilim. Bir de youtubede mi 11 ultraya direnç attıkları bir video var.. O videoda bildiğin telefonu kesip biçi dirençi falan değiştiriyolar cart curt. Ben olsam snapdragonlu almazdım. Ya da kaçak alma kanka.
vallahi direnç işlemi aklımı çeldi cok güzel telefon ve 4K ya alacağım o yüzden kararsiz kaldım

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
evet doğru sorun yaşayanlar var. telefoncu usta ise sorun olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ömer Durmuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben poco X3 pro kullanıyorum. Alırken istediğin gibi IMEI atabilirsin demişti satan telefoncu. Sonrasında öğrendim ki IMEI atılabilmesi için direnç atılması gerekiyormuş. Başka bir telefoncuda işlemi yaptırdım. Fakat pahalı ve riskli bir işlem. Direkt anakart üzerinde lehim işlemi yapılıyor sonuçta. Şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım ama riskli ve pahalı bir işlem.
herhangi bir sorun olmadi demi wifide kopma şebeke sorunları vs.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
arkadaşlar yurt dışı bir telefon alacağım ve telefoncu bu telefonun direnc ile imei atilanilecegini söyledi daha onceden dirençli telefon alip herhangi bir sorun yaşayan varmı acaba ?
dostum anakarta müdahale edilcek sonuçta bence hiç girme o topa ilerde illa sorunlar yaşatır bu tip müdahaleler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,620
Üyeler
163,349
Son üye
crown
Top Bottom