Neler Yeni

Direnç ile İMEİ ? (Yurtdışı telefon)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eyüp
Kanka bildiğim kadarıyla dirençten sonra wifide kopa, şebekede çekmeme sorunları yaşıyanlar varmış ama tam emin değilim. Bir de youtubede mi 11 ultraya direnç attıkları bir video var.. O videoda bildiğin telefonu kesip biçi dirençi falan değiştiriyolar cart curt. Ben olsam snapdragonlu almazdım. Ya da kaçak alma kanka.
Merhaba bende kaçak telefon Alicam ama şuan elimdeki telefonda direnç imeili ve 4.5g ve wifi de sıkıntılar yaşatıyor onun için direnç imeili telefon almak istemiyorum ama hangi telefona nasıl imei atıldığınin ayrımı nasıl yapılıyor beni bilgilendirirseniz memnun olurum şimdiden teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eyüp
mi 11 lite yerine mi11t al direnç attırma
Ayrımı neye göre yapılıyor şuana kadar anladığım kadarıyla bazi modellerde direnç hemen sökülüp kolayca alınıyor bazi modellerde ise direnç işlemeli zahmetli ustalık gerektiren bir işlem bunun ayrımı nasıl yapılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Hüseyin Kurt
xioami 11 lite 5G NE
Aynı telefon bende var dirençli. Direnci yaparken telefoncu parça bıraktı herlde içinde bataryanın köşesi şişmiş çok değil. Arka kapakta sıfır kapanmıyor. Yaptıracaksanız ehli ustaya yaptır. Sistemsel sorun yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,034,813
Üyeler
164,054
Son üye
Varyeth