mi11t de direnç mevzusu yok mu?mi 11 lite yerine mi11t al direnç attırma
Note 11 pro veya Note 10 pro da dirençsiz IMEI atılıyor mu?Mi 11T alırsan dirençsiz IMEI atılıyor o modele. PRO sunda atılmıyor diye biliyorum.
Emnin misiniz hocam? 11T içinde dirençli ımeı gerekiyor diyenler var ben tam olarak bilmiyorum da. Telefonu alacağım dirençli ımeı attırmaya da karşıyım açıkcasıMi 11T alırsan dirençsiz IMEI atılıyor o modele. PRO sunda atılmıyor diye biliyorum.
MTK işlemcili olduğu için dirençsiz IMEI Atılıyor.mi11t de direnç mevzusu yok mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Note 11 pro veya Note 10 pro da dirençsiz IMEI atılıyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Emnin misiniz hocam? 11T içinde dirençli ımeı gerekiyor diyenler var ben tam olarak bilmiyorum da. Telefonu alacağım dirençli ımeı attırmaya da karşıyım açıkcası
hocam imei işini server üzerinden yapanlar da var sadece dirençle mi oluyor araştırmak lazım önerim antep urfa gibi yerlerdeki satıcılara sormak bu adamlar yapıyor bu sporuarkadaşlar yurt dışı bir telefon alacağım ve telefoncu bu telefonun direnc ile imei atilanilecegini söyledi daha onceden dirençli telefon alip herhangi bir sorun yaşayan varmı acaba ?
Telefoncuna güveniyorsan neden olmasın.arkadaşlar yurt dışı bir telefon alacağım ve telefoncu bu telefonun direnc ile imei atilanilecegini söyledi daha onceden dirençli telefon alip herhangi bir sorun yaşayan varmı acaba ?
Dirençsiz oluyormuş.hocam imei işini server üzerinden yapanlar da var sadece dirençle mi oluyor araştırmak lazım önerim antep urfa gibi yerlerdeki satıcılara sormak bu adamlar yapıyor bu sporu
Serverda güncelleme oluyor diye telefoncuma sordum hocam ama olduğunu söyledi yazılımdan farklı bir yöntemmiş dediğine göreDirenç telefonun kasasından içini açılıp yapılıyor telefona günceleme geldiğinde sorunsuz şekilde yapabiliyorsun. Yazılım Imeı Adından Anlaşılıcağı üzere yazılım atılırak telefona Imeı kaydı yapılıyor aralarındaki fark yazılım ile ımeide günceleme alamıyorsun.
iPhone 11'e Oluyor mu bu dirençle IMEI kaydettirme olayı hacıolur. telefoncu acemi değilse sorun olmaz.
arkadaş sorunu halletmiş yine de yazayım atılıyor (sadece 2.slota atılıyor tek sim kulllanırsınız yani) , her güncellemeden sonra modem dosyası ile oynamak lazım yalnız , güncelleme yapılmasa veya senede 1 yapılsa daha iyi olur , usta yapmazsa kamera sensör vb sorunları oluşabiliyor zaten riskli ve yüksek sıcaklık ile yapılan bir işlem.xioami 11 lite 5G NE
iphonelarda direnç olmaziPhone 11'e Oluyor mu bu dirençle IMEI kaydettirme olayı hacı