Abdullah021
80+ Bronze
Pc m de 54 gb yer var Dirt 5 indirsem sizce yeter mi diskten dolayı Drop olurmu cevaplarsanız sevinirim.
60 gb mı iniyor sistem gereksinimlerinde 60 yazıyor da 60 gb mı iniyor.60GB olarak belirtilmiş.
60GB indirmez ama bilgisayarda 60GB yer kaplar. Tahminimce 20GB gibi bir indirme yapacaktır. Daha bilgili arkadaşlar da bilgilendirirse iyi olur.60 gb mı iniyor sistem gereksinimlerinde 60 yazıyor da 60 gb mı iniyor.
Yani yetmez diyorsun indirmeyim mi o zaman.60GB indirmez ama bilgisayarda 60GB yer kaplar. Tahminimce 20GB gibi bir indirme yapacaktır. Daha bilgili arkadaşlar da bilgilendirirse iyi olur.
Ne kadar boş yerin var?Yani yetmez diyorsun indirmeyim mi o zaman.
40 GB indiriyorsun ama 60GB istiyor oyun 0 gb yer kalırsa sıkıntı olur PC dePc m de 54 gb yer var Dirt 5 indirsem sizce yeter mi diskten dolayı Drop olurmu cevaplarsanız sevinirim.
54 gbNe kadar boş yerin var?
Ben olsam indirmezdim. En azından 80GB yerin olsun dosyalar vs için. Bu yüzden yeni bir disk alınca indirme yaparsın.54 gb
Gamepasten indirmiştim 38.44 gb indirmişti kaç gb kaplıyor bilmiyorum.Pc m de 54 gb yer var Dirt 5 indirsem sizce yeter mi diskten dolayı Drop olurmu cevaplarsanız sevinirim.