Berk Atmaca
80+ Silver
Dahası
Knkalar ben yemek yiyemiyorum. 175 56 kilo zarganaydım, şimdi 50 kilo olsam şükredecek kıvama geldim. Bildiğin yürüyen iskelet ya aynada kendimi görmek istemiyorum. Aşırı zayıfladım ve canımı sıkıyor. Kilo almak istiyorum. Gainer aldım 3kg. Ek olarak bulk yapıp spor yapmak istiyorum. Beslenme hakkında hiç bilgim olmadığı için yardıma ihtiyacım var. Spor bir şekilde halledilir. Ya tavuk dürüme tek atamaz hale geldim bugün bitiremedim 1 lokma kaldı canım istemedi yemek. Oturdum düşündüm lan ne oluyor bana eskiden doymazdın şimdi bitiremiyorsun diye. Canım sıkılıyor.
Öğrenci evindeyim. Yemek yapmasını iyi biliyorum. Bana ufak bir liste çıkarmamda yardımcı olarak birisi varsa bana bi dokunsun el uzatsın. Spor yapıyordum zayıfladığım için 2 aydır hiç yapmıyorum. Kollar inceldi omuzlarım parçalıydı dümdüz oldular.
Öğrenci evindeyim. Yemek yapmasını iyi biliyorum. Bana ufak bir liste çıkarmamda yardımcı olarak birisi varsa bana bi dokunsun el uzatsın. Spor yapıyordum zayıfladığım için 2 aydır hiç yapmıyorum. Kollar inceldi omuzlarım parçalıydı dümdüz oldular.