Neler Yeni

Dirty bulk yapmak istiyorum. Yardımcı olacak var mı?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,337
İsim
Berk Atmaca
Knkalar ben yemek yiyemiyorum. 175 56 kilo zarganaydım, şimdi 50 kilo olsam şükredecek kıvama geldim. Bildiğin yürüyen iskelet ya aynada kendimi görmek istemiyorum. Aşırı zayıfladım ve canımı sıkıyor. Kilo almak istiyorum. Gainer aldım 3kg. Ek olarak bulk yapıp spor yapmak istiyorum. Beslenme hakkında hiç bilgim olmadığı için yardıma ihtiyacım var. Spor bir şekilde halledilir. Ya tavuk dürüme tek atamaz hale geldim bugün bitiremedim 1 lokma kaldı canım istemedi yemek. Oturdum düşündüm lan ne oluyor bana eskiden doymazdın şimdi bitiremiyorsun diye. Canım sıkılıyor.
Öğrenci evindeyim. Yemek yapmasını iyi biliyorum. Bana ufak bir liste çıkarmamda yardımcı olarak birisi varsa bana bi dokunsun el uzatsın. Spor yapıyordum zayıfladığım için 2 aydır hiç yapmıyorum. Kollar inceldi omuzlarım parçalıydı dümdüz oldular.

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
mide küçüldüğü için yemek yemek istemiyorsundur ama bunun yemek yemek dışında çözümü yok muhtemelen protein içeriği bol yemekler iyi olur

kayra2504

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kayra Çalışkan
Knkalar ben yemek yiyemiyorum. 175 56 kilo zarganaydım, şimdi 50 kilo olsam şükredecek kıvama geldim. Bildiğin yürüyen iskelet ya aynada kendimi görmek istemiyorum. Aşırı zayıfladım ve canımı sıkıyor. Kilo almak istiyorum. Gainer aldım 3kg. Ek olarak bulk yapıp spor yapmak istiyorum. Beslenme hakkında hiç bilgim olmadığı için yardıma ihtiyacım var. Spor bir şekilde halledilir. Ya tavuk dürüme tek atamaz hale geldim bugün bitiremedim 1 lokma kaldı canım istemedi yemek. Oturdum düşündüm lan ne oluyor bana eskiden doymazdın şimdi bitiremiyorsun diye. Canım sıkılıyor.
Öğrenci evindeyim. Yemek yapmasını iyi biliyorum. Bana ufak bir liste çıkarmamda yardımcı olarak birisi varsa bana bi dokunsun el uzatsın. Spor yapıyordum zayıfladığım için 2 aydır hiç yapmıyorum. Kollar inceldi omuzlarım parçalıydı dümdüz oldular.
Dostum dirty bulk önermem olurda eğer skinny fat'e dönersen definasyon dönemi çok sıkıntı oluyor. Boyun ve kilonu yazıp günlük alman gereken kalori miktarını bulduktan sonra her gün en az 500 600 kalori fazla almaya çalış, sakın kardiyo yapma, neredeyse her öğününde protein, zeytinyağı, kuruyemiş ve karbonhidrat bulundur. Günde 2 bölge çalış idmanı ağır attığından emin ol.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum dirty bulk önermem olurda eğer skinny fat'e dönersen definasyon dönemi çok sıkıntı oluyor. Boyun ve kilonu yazıp günlük alman gereken kalori miktarını bulduktan sonra her gün en az 500 600 kalori fazla almaya çalış, sakın kardiyo yapma, neredeyse her öğününde protein, zeytinyağı, kuruyemiş ve karbonhidrat bulundur. Günde 2 bölge çalış idmanı ağır attığından emin ol.
keçiboyunuzu pekmezinin iştah açtığını duymuştum sabah kalktığında ve gece yatmadan önce bir tatlı kaşığı tüketmeni öneririm.

keçiboyunuzu pekmezinin iştah açtığını duymuştum sabah kalktığında ve gece yatmadan önce bir tatlı kaşığı tüketmeni öneririm.
muz, yulaf, fındık ezmesi, süt gibi gibi besinleri shakerda birleştirip tüketebilirsin. Şekersiz fındık ezmesi ve yağsız süt olmasını şiddetle tavsiye ederim. Tadını beğenmezsen HIQ markasının çok övülen tatlandırıcıları var ben daha kullanmadım fakat çok önerildiğini duydum.

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Dirty asla yapma.

.RBO.

80+ Silver
aga sen hafif dirty gir kilon çok düşük anlaşılan yağ şeker oranı aşırı yüksek olmayan abur cuburlardan arada ye antrenman öncesi kafein karb yüklemesi yap sert antrenman yap tükenişe git sonra ye yiyye bildiğin kadar

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,337
İsim
Berk Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dirty asla yapma.
Vücudumda yağlı bir yer görmek kemik görmekten daha az psikolojimi bozar knka.
aga sen hafif dirty gir kilon çok düşük anlaşılan yağ şeker oranı aşırı yüksek olmayan abur cuburlardan arada ye antrenman öncesi kafein karb yüklemesi yap sert antrenman yap tükenişe git sonra ye yiyye bildiğin kadar
Spor salonuna başlıcam 3 aylık 500tlymiş iyi aslında. Yemek konusunda sıkıntı yaşıyacam gibi.

muz, yulaf, fındık ezmesi, süt gibi gibi besinleri shakerda birleştirip tüketebilirsin. Şekersiz fındık ezmesi ve yağsız süt olmasını şiddetle tavsiye ederim. Tadını beğenmezsen HIQ markasının çok övülen tatlandırıcıları var ben daha kullanmadım fakat çok önerildiğini duydum.
Hesapladım knka 1800 kalori almam lazımmış ki ben 1800 kalori bile almıyorumdur gün içinde. Kardiyo asla yapmam bu kiloyla. Birden günde 2 bölge çalıştırmak şuan için mantıksız geliyor hamım baya. Keçiboynuzu pekmezi denedim etkisi yok gibi bir şey şehir efsanesi bence. Evde shaker yok valla. Ben yulafı sütte haşlayıp 2 kaşık bal üstüne muz doğrayarak yiyordum. Öyle devam ederim artık. Sıkıntı şu ki ben günde nasıl 2k üstünde kalori alacağım? Çok az yiyorum canı yemek istemiyor. Sabahları artık 2 zeytin zor yiyorum. Kahvaltı yapamıyorum ama gece aşırı iştah geliyor.

HafızRakun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Ahmet Zeyrek
bence guzel bi gelisim icin kocluk alabilirsin fiyatlar biraz tuzlu da olsa sonuclari iyi olur diye dusunuyorum

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,337
İsim
Berk Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence guzel bi gelisim icin kocluk alabilirsin fiyatlar biraz tuzlu da olsa sonuclari iyi olur diye dusunuyorum
öğrenciyim ayrı ev kiralar faturalar fiyatlar malum birde koçluğa para ayıracak bütçem maalesef yok knka ya düşünmedim değil.

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Makarna pilav haşlanmış patates tavuk gibi şeylere yumul cips gibi şeylerden uzak dur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,596
Üyeler
168,653
Son üye
Critles
Top Bottom