Neler Yeni

Diş Beyazlatma İçin İstenen Fiyat

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Özel sağlık sigortası yapmanı tavsiye ederim içerisinde check uptan diş taşı temizlemeye kadar yıllık 1 defalığına ücretsiz hizmetler oluyor içerisinde, yoksa diğer türlüsü çok pahalı oluyordu. Ben sene başında 4500₺ gibi bir fiyata yaptırdım.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,118
İsim
Kadir
Özel sağlık sigortası yapmanı tavsiye ederim içerisinde check uptan diş taşı temizlemeye kadar yıllık 1 defalığına ücretsiz hizmetler oluyor içerisinde, yoksa diğer türlüsü çok pahalı oluyordu. Ben sene başında 4500₺ gibi bir fiyata yaptırdım.
özel sağlık sigortası biraz tuzlu ama bu tür durumlar için kullanırsan acayip uyguna geliyor totalde

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
tabikide . Sonuçta PC gelip geçici bir heves. O parayı kendine harcaman her zaman daha iyidir. Pişman olmazsın.
Ayn bende öyle düşündüm ve kendimi 25 bin bakıma aldım bakalım ne kadara çıkacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özel sağlık sigorta özellerde işlemiyor yarı özellerde oluyor

wake up to reality

80+ Silver
Ayn bende öyle düşündüm ve kendimi 25 bin bakıma aldım bakalım ne kadara çıkacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özel sağlık sigorta özellerde işlemiyor yarı özellerde oluyor
hocam yaptırırsanız öncesi sonrası gibi foto paylaşabilir misiniz? merak ettim ne kadar işe yarıyor bu diş beyazlatma, ona göre ben de yaptırırım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
hocam yaptırırsanız öncesi sonrası gibi foto paylaşabilir misiniz? merak ettim ne kadar işe yarıyor bu diş beyazlatma, ona göre ben de yaptırırım
tabii ki çekerim ama öyle kâr beyazı olmuyor zaten kemik rengi neyse o olur kimisinin rengi Beyaz oluyor kimisinin biraz daha koyu süt gibi beyaz olmaz

Top Bottom