Neler Yeni

Diş Beyazlatma İçin İstenen Fiyat

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
iyi olaymış o zaman, küçüklükten beri dişler sap sarı çeki düzen versem iyi olur
Dış çok çok önemli emin ol ileride onbinlerce lira gidebilir anneme zamanında 14 bin TL'ye sıfırdan dış yaptırdık şimdi 30 bin olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

pahalı. paranın değeri takla atmadan önce 300dü. olsa olsa 800-900 olmalı.
Ne 800-900 ü ne kaldı o paralara hey gidi günler hey

oha bende yaptıracaktım bu kadar pahalımı
Valla bilmiyorum ama 1500 TL den az olacağını düşünmüyorum ben

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Mücahit Saklı
Hocam düzenli fırçala çok yağlı yeme kola veya asitli şeyler içme birde sakınlıkla şekerli şeyler yeme zaten beyazlar
sarılaşan diş ne kadar dikkat etsende veya fırçalasanda beyazlamaz. Tedavi gereklidir.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
sarılaşan diş ne kadar dikkat etsende veya fırçalasanda beyazlamaz. Tedavi gereklidir.
Zaten doktorda öyle dedi röntgen filanda çekildi dişin üst katmanı hafif sararma olmuş macun ile vs geçmiyor kaldı ki ben uzun zamandır fırçalıyorum pek de rengi açılmadı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Beyazlattıktan sonra al sata gider mi disler boşuna yaptırmayın (!)
Kullanıma bağlı 3 sene gidiyor dendi birkaç fiyat daha alıyorum şuan 3 bin TL diyen bile çıktı 😮

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Orhan Enes Karataş
Dış çok çok önemli emin ol ileride onbinlerce lira gidebilir anneme zamanında 14 bin TL'ye sıfırdan dış yaptırdık şimdi 30 bin olmuş

Ne 800-900 ü ne kaldı o paralara hey gidi günler hey

Valla bilmiyorum ama 1500 TL den az olacağını düşünmüyorum ben
usta 3 ay önce 300e eski fiyattan yapayım sana, diyerek yaptırdım dişçime

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Mücahit Saklı
Zaten doktorda öyle dedi röntgen filanda çekildi dişin üst katmanı hafif sararma olmuş macun ile vs geçmiyor kaldı ki ben uzun zamandır fırçalıyorum pek de rengi açılmadı
aynen bende senin gibiyim. Yaklaşık 3-4 yıldır günde 2 kere fırçalıyorum ama beyazlama yok. Bir kere dişini beyazlattıracaksın tedavi ile ondan sonra fırçalamayı hiç bırakmayacaksın.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
aynen bende senin gibiyim. Yaklaşık 3-4 yıldır günde 2 kere fırçalıyorum ama beyazlama yok. Bir kere dişini beyazlattıracaksın tedavi ile ondan sonra fırçalamayı hiç bırakmayacaksın.
Evet bakalım büyük ihtimalle yarın başlayacağım merak ediyorum nasıl duracak diye zevk için PC lere dünya kadar para veriyoruz sağlık çok çok daha önemli bence bu yüzden ben bütün ne var ne yok sattım birikim yaptım şimdi bir kısmını kendim sağlık harcamasına ayıracagim hadi hayırlısı bakalım 😃

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Mücahit Saklı
Evet bakalım büyük ihtimalle yarın başlayacağım merak ediyorum nasıl duracak diye zevk için PC lere dünya kadar para veriyoruz sağlık çok çok daha önemli bence bu yüzden ben bütün ne var ne yok sattım birikim yaptım şimdi bir kısmını kendim sağlık harcamasına ayıracagim hadi hayırlısı bakalım 😃
tabikide . Sonuçta PC gelip geçici bir heves. O parayı kendine harcaman her zaman daha iyidir. Pişman olmazsın.

Top Bottom