Neler Yeni

Diş e kanal tedavisi acıyor mu

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
O emici cihazı düzgün tutamıyorsa hemşire sıkıntı oluyoe hem canını acıtıyor hemde su gitmiyor :D
Tutamıyor ya sular yüzüme fışkırıyor. :D
Küçük dile değince evet biraz acıyor :D

emrah5507

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
emrah
Kanal tedavisi oldum igne azcık acıtıyor ve vıda gıbı bırsey var doldurdugu kısmı kapatıyor sınırlerı aldıgı yer dolduruyot ustune vıda gıbı bırsey ac kapa yaptıgında hıssettım sonra dolguyu yapıyor dolgudu kırıldı ve o kanal tedavısı olan dıs susn cekılcek durumda ama doktor kaplama yapalım diyor ozeldeki 😭😔 700 tl bahsedıyor kaplamaya

LahmatsuDcr

80+ Silver
Çok az bir acı hissediyorsun ama sonrasında bayağı bir rahatlıyorsun.

Kayrae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Kayra
Salı günü kanal tedavisi olmaya gidicem ama baya gerildim herhangi bi acıma söz konusu mu veya uyuşturmak için iğne vurdukları zaman acı hissedermiyim (kanal tedavisi olanlar yazarsa memnun olurum)
hocam 2-3 defa yaptırdım dişini delen bir makine var o birden çürüğe denk gelince acıyor ki zaten çürüğün yerini öğrenmek zorunda :D

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Doktora sölesem diyelim ki 1 iğne fayda etmedi 2. İğne vurur mu nedense bilmiyorum ama baya bi korkum var kanal tedavisi ni düşününce bile elim ayagım titriyo
bana 3 iğne vurulduç İnatçı dişim uyuşmayı reddediyordum. Doğuştan savaşçı kereta.

Elvanya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yasir Yaşar
E usta dolgu hiç acımıyor ki. Daha acısızsa bu mutlu mu ediyor, rahatlatıyor mu? :D
Bir günde 2 dolgu bir diş çekimi bir de kanal tedavisi yaptırmıştım, en iyisi kanal tedavisiydi. Rahatlatma oldu evet koltuk çok rahattı :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,090
Üyeler
168,081
Son üye
Zedways
Top Bottom